EDPnet

Alles-in-1 van EDPnet

Alles-in-1 van EDPnet bestel je op eenvoudige wijze bij Internetten.nl. De specificaties van de beschikbare producten worden bij de pakketten vermeld. Kijk voor je een Alles-in-1 pakket bestelt naar de beschikbaarheid van EDPnet op uw adres. De beschikbaarheid EDPnet Alles-in-1 controleren kan met behulp van de postcodecheck.

EDPnet is een van oorsprong Belgische provider die actief is in Nederland, België, Rusland, Duitsland, Frankrijk en Groot Brittannië. EDPnet levert naast de vele ADSL varianten ook telefonie, diverse hosting varianten en domeinregistratie.

Alles-in-1 pakketten van EDPnet

Naam pakket Down-/upload Kosten per maand Bestellen
EDPnet - Just in Case Internet + Telephony + DigiTV 8 Mb / 1 Mb € 38,95 Bestel
EDPnet - Enough Internet + Telephony + DigiTV 20 Mb / 1 Mb € 42,95 Bestel
EDPnet - Newer & Faster Internet + Telephony + DigiTV 50 Mb / 5 Mb € 46,95 Bestel
Vergelijk alle EDPnet Alles-in-1 pakketten

Wat klanten vinden van EDPnet

Gemiddelde beoordeling:

rating
9
(Schrijf zelf een review)
Reviews
Sorteer op: Datum Beoordeling

Peter

Minder dan 1 jaar klant

EDPnet werkt met hetzelfde signaal als Digitenne, dat werkt prima. Ontvangst is prima. De levering van de ontvanger en smartcard verleip wat traag, omdat er begin 2013 zeer veel mensen in één keer overstapten vanwege prijsverhoging door KPN. Nu werkt alles prima met de EDPnet Topfield ontvanger TF6000 en smartcard van EDPnet. Zojuist een 2e smartcard aangevraagd voor een 2e tv in huis, je wordt telefonisch prima geholpen. De website laat wel wat te wensen over.

Overigens werkt een EDP-net smartcard niet in alle KPN-Topfield ontvangers. Zelf heb ik de Topfield TF5300k (van KPN), daarin werkt de EDPnet Smartcard prima. Heb 't ook geprobeerd in een Topfield TF6000 van KPN en diverse samsung ontvangers, dat werkte niet.

Pluspunten
  • service, prijs
Verbeterpunten
  • website

Algemene beoordeling:

rating
8

Hans

Langer dan 1 jaar klant

Betreft EDP-net
Ben al vele jaren gebruiker van Digitene van EDP zonder enig probleem.
Had in het verleden ook internet, maar ze zijn wat duurder geworden doordat er ook een telefoonlijn moet worden gehuurd.
heb zelden zulke goede vakmensen aan de telefoon gehad die alles geduldig uitlegden.
En gebruik een 2e insteekmodule bij een andere recorder.
Hans

Pluspunten
  • goed en goedkoop
Verbeterpunten

Algemene beoordeling:

rating
10

Bart

Minder dan 1 jaar klant

Zojuist overgestapt van KPN Digitenne naar DigiTV van EDPNet. Ik heb al jaren een Topfield TF5300K, ooit gekocht via KPN.
Na activatie van de DigiTV kaart van EDP net, binnen 10 minuten weer online met m'n Topfield. Echt prima!

Pluspunten
Verbeterpunten

Algemene beoordeling:

rating
10

Jan

Er zijn nog steeds veel problemen bij EDPnet mbt het activeren van kaarten

Harm

heeft iemand 2 of 3 TV`s draaien op 1 abonnement en daar goede ervaringen mee? Klopt het dat je het 2e jaar ook bij 3 toestelen slechts 84 euro 84 IN TOTAAL betaalt?

tara

Zijn inmiddels de problemen bij EDPnet opgelost of worden de commerciële zenders nog steeds niet geactiveerd. Was van plan om het te gaan bestellen.

Rob Cramer

Nee de Samsung toestellen werken niet,en er komen zeer waarschijnlijk ook geen software updates meer voor uit van KPN.

josuha

wet je dat zeker meneer cramer??
en geld dit ook voor de ouwe samsung recorders weet je dat soms??
voor type smt 1100 t??? en meschien nog meerdere recorders??
ik weet wel dat mijn topfield 5300k een update heeft gehad ma de samsung niet voor zo ver ik weet dus zal de smartkaart van epd daar schijnbaar niet in werken lijkt me ??
anders was ik heel meschien wel overgestapt na hun ???

Rob Cramer

Na de softwareupdate van KPN vanaf 17 juli 2012
werken de EDP en ONLINE smardcards ook in de TOPFIELD recorders.Na het updaten is de softwareversie 1.71 voor de TF5300K en 2.01 voor de TBC-5000.

Coen Pullens

Zelden zon slecht bedrijf haar faciliteiten aangeboden, buiten dat keer op keer de verbindingen uitvielen, zijn ze ook nog niet bij met hun administratie en de algemene nummers zijn gewoonweg enorm slecht bereikbaar.

Rob Cramer

EDP digi-tv smardcards werken alleen in de KPN Rebox 2100T basis ontvangers (zwarte). Dus niet in de Topfield recorders.

Ron

@ Frederique : Je hebt gelijk, maar EDP is tenminste nog de meest betaalbare, de anderen zijn gewoon oplichters

FrederiqueHelaas welkom in tv- en digi-maffia land!

We betalen inmiddels met zijn allen voor die 1-en en 0-en maar liefst 6 miljard EURO aan vaste kosten per jaar!

Bert

Ik heb een losse Conax CI CAM Module aangeschaft (deze werkt bij alle aanbieders) en kijk op 1 televisie. Ik kan je dus niet informeren over 3 kaarten.

Ron

Bedankt Bert,ik lees dat je nu Scarlet hebt,werkt deze kaart wel in Kpn ontvangers en heb jij wel 3 kaarten op 1 abonnement? want ik lees net dat dat bij hun ook niet meer kan! en dat is een van de redenen dat ik niet naar Kpn wil

Bert

Ron, het kan best dat ze nu weer kunnen leveren . Ik wacht 2 maanden op terugstorting nadat ik de boel geannuleerd had omdat daarvoor 3 weken moest wachten op activering.

Ron

Dan wordt er inderdaad een vies spelletje gespeeld,vreemd dat ze eerst tegen mij zegge, dat er een stop is en dat het nu wel weer werkt,wat voor belang hebben ze er bij? kan ook weinig over hun vinden,probleem is dat ik niet met KPN en T-mobile in zee wil en Scarlet vertrouw ik ook niet,dus blijft er maar een over die tevens het goedkoopste is,maar zit er niet op te wachten om geld weg te gooien!

Bert

Daphne, ik wacht ook al ruim twee maanden op terugstorting van het jaarabonnement omdat er niet geleverd kon worden.
Er wordt een vies spelletje gespeeld.

Ron

Is er ook iemand die ervaring heeft met Smartcards van andere aanbieders zoals EDPnet op ontvangers zoals de Topfield TBC5000 geleverd door kpn? werken de kaarten daar wel in of is het mogelijk deze werkend te maken? Kwam ergens tegen dat je dan de HD moet formateren,maar deze 5000 heeft dat niet

Ron

Daphne: Wat vreemd, tegen mij zeggen ze dat het probleem is opgelost en ze weer gewoon leveren

Daphne

Ik heb Digitv aangevraagd bij EPDnet, maar ze konden niet leveren. Ik wacht nu al anderhalve maand op 120 euro, die allang teruggestort had moeten worden. Balen.

Daphne

Martin

Sinds kort ontvang ik commerciele zenders via EDPnet. Had het niet meer verwacht, maar kennelijk zijn de activatieproblemen opgelost.

Ron

EDP heeft op dit moment inderdaad activatie problemen, vermoedelijk door toedoen van Kpn, veel laten ze er niet over los, maar er wordt volgens Edp hard aan gewerkt het probleem op te lossen,wel jammer dat ze het niet even vermelden op hun site.........

Erik

In januari abonnement aangevraagd en in maart weer opgezegd. Na tig keer bellen en mailen lukte het niet om signaal te ontvangen. Opvallend is dat de helpdesk zich voortdurend tegenspreekt. Ze blijven vriendelijk, maar ze geven iedere keer een ander antwoord als je kritisch doorvraagt. Na een officiele schriftelijke klacht van mij wist EDP mij te melden dat geen enkele insteekkaart van nieuwe klanten in NL zal werken. Ik mocht abonnement kosteloos opzeggen en pakket retour zenden. ik heb de abonnementskosten retour betaald gekregen. Voor de retourbetaling moet je wel geduld hebben. Over mijn schadeclaim denken ze nog na. Ik heb nu Digitenne, oke is duurder, maar ze komen wel hun beloftes na. Dus heb je problemen met EDP, stuur een brief naar hun klachtencommissie en hopelijk reageren ze net zo correct als op mijn klacht.

Johan

Ik kan bevestigen dat EDPNET wel de order aanneemt maar in mijn geval nu al ruim 2 maanden niet levert / kan opleveren.
Ik snap niet dat deze situatie nu al zo lang gaande kan zijn.

Ron

Levert EDP nu wel of niet Digitenne werkend? want als ik onderstaande berichten lees lijkt het niet best, op mail reageert dit bedrijf niet is mijn ervaring.
Wat ik nog graag zou willen weten of de smartcard van EDP ook werkt in andere ontvangers van bv topfield,wie weet dit?

Martin

Niet bestellen! Ik heb op 13 februari 2012 DigiTV besteld en kan nog steeds geen commerciele zenders ontvangen. EDPnet blijft zeggen dat het binnenkort is opgelost, maar het ziet er naar uit dat ik mijn geld kwijt ben helaas. Ook Digitelevisie.nl zou EDPnet niet meer moeten aanbieden.

J. Jansen

Het zou netjes van EDP zijn om gewoon te STOPPEN met het aanbieden van DigiTV.

DigiTV kan al twee maanden NIET worden uitgeleverd aan nieuwe klanten omdat EDPnet een geschil heeft met KPN.

blue

kan ik uit duitsland wel de Digitenne zenders ontvangen die vrij te ontvangen zijn met een edpnet abonnement. Met een buitenantenne kan ik 60 km van de grens nog vele zenders goed ontvangen uit Duitsland met Digitenne van KPN lukt dit ook met EDPnet ?

kees

ik heb sinds 25 februari 2012 edp.net aangevraagd via deze site en een jaar vooruit betaalten een tweede kaartje aan gevraagd en vooruit betaalt dus twee keer bezorgings kosten betaalt het pakket werd na drie weken bezorgd telaat en tot op heden geen ontvangst ,want ze zeggen problemen te hebben met de activatie ,ik wacht nu al 6 weken en nog steeds geen edp.net tv,ook de help desk laat het af weten als je belt kunnen ze je vragen niet direct beantworden,dan moet je vervolgens via internet gaan handelen,en dagen later ktijg je antwoord,en dat noemen ze service,ik blijf maar wachten tot dat ik singal heb

Rob Cramer

Het probleem is dat ik een Topfield HD 320 Gb recorder heb van KPN en daar de smartcard in wilde doen zodat ik ook kon opnemen. EDPnet levert alleen single tuners of insteekkaarten.
Het is toch vervelend dat je een goede receiver niet meer kan gebruiken.
Rob

mario penders

Zou ik per 1 Mei a.s. uw pakketmogen ontvangen!
Ook moet u mij zeggen hoe ik op eenvoudige manier de erotiek zender kan blokkeren i.v.m.
jonge Kinderen, ongewenst is.

Bob Guttering

Van EDPnet krijg je gratis een ontvanger in bruikleen. Ik zie het probleem dus niet. Neem de Conax-module, dan heb je geen gehannes met 2 afstandsbedieningen. Gewoon de module in je platte teevee steken en klaar!

Rob Cramer

Bob Guttering wat jij schrijft is niet juist.
De smartcard van EDP werkt niet in de KPN ontvangers ! Die zijn gelockt!!!
Rob

Bob Guttering

Klopt. Maar betalen moet je toch. Ik zit er niet mee. En betaal liever aan een kleine provider met een goede service dan aan KPN.

Klaas

@Bob: wel een -misschien niet onbelangrijk- verschilpunt is het feit dat je het abonnementsgeld niet per maand, maar per jaar moet betalen!

Bob Guttering

Klopt. Smartcards van KPN Digitenne kun je gewoon verwisselen door die van EDPnet. Is exact dezelfde techniek en hetzelfde netwerk. Maar dan goedkoper.

jos

dis ik hoef alleen andere smartkaarten te hebbe van ipv kpn nu van edp net en de recorders van kpn kan ik gewoon houden dus hoef geen andere recordes te kope alleen smartkaarten te kope dan alles

Bob Guttering

Aan EDPnet betaal je eenmalig 25 euro. Hiervoor krijg je 1 smartcard + 1 decoder of conax-module thuisgestuurd. Voor meerdere smartcards etc moet je uiteraard extra betalen. Heb je dus binnen een jaar terugverdiend t.o.v. Digitenne. Technisch en kwalitatief zijn Digitenne en EDPnet exact aan elkaar gelijk. Zelfde netwerk, zelfde apparatuur. Alleen is EDPnet goedkoper. Hetzelfde geldt voor Scarlet.

jos

hallo bob hier met jos.
ma als jij overstapt na edpnet moet je alles nieuw neme zeker die decoders zekers of kunje gewoon de kastjes van de kpn gebruiken alleen andere smartkaarten er in en klaar en geld dat ook voor de pvr recorder waar je mee op kunt nemen???? als je alles opnieuw aan moet schaften en je het verschil dan terug moet verdiene is 24 euro perjaar goedkoperder als digitenne en je hebt zeg ma 2 recorders dan duurt het een heel poosje voor je daat terug hebt verdient toch en zekers als je een recorder voor opneme bij moet kope is het nog duur toch ?????

Bob Guttering

Ben van Digitenne naar EDPnet overgestapt. In feite hetzelfde maar dan goedkoper. Als je geen Duitse en Franse zenders kijkt is dit een prima alternatief voor de steeds duurder wordende kabel. EDPnet: €6,95 per maand. Hele bestelprocedure en de beeldkwaliteit bevallen mij uitstekend!

Ronald

Ik heb zelf al enige tijd Internet, Telefonie en Digitale TV via EDPNet en dit bevalt zeer goed.

Erg gunstige tarieven, goede klanten service en boven alles, zeer goede werking met weinig storingen en problemen.

Digitale TV is in de vorm van Digitenne, met dezelfde mogelijkheden en kanalen, daarbij is het echter per maand enkele Euro`s goedkoper dan Digitenne, 6,95 per maand voor dit abonnement, inclusief ontvanger.

Ik heb hier een goede provider gevonden die ook nog eens betaalbaar is.

peter James

Ik zou graag willen weten hoe de gebruikerservaringen zijn met EDP. Ik denk aan een dergelijk systeem voor het tweede toestel in huis, omdat de kosten van Ziggo tegenvallen voor een tweede digitale aansluiting.
Ik hoop van enkele gebruikers te mogen horen. Ik denk trouwens dat, omdat de tv boven staat het wel mee zal vallen met de elektromagnetische storing.

anita

Er is sprake van een kleine antenne naast de tv zetten,, maar is dat een gewoon ouderwetse binnenantenne? Zijn die uberhaupt nog te koop?

Ed

Is er misschien een eenvoudige overstap mogelijk van kpn-digitenne naar edpnet.
Ik bezit al 3 kaarten en ontvangers. Kan ik deze blijven gebruiken? Als ik naast de aansluitkosten ook weer 2 extra kaarten dien aan te schaffen is overstappen niet snel zinvol.

Weet iemand wat de tarieven per 1 juni zijn ?

Bob Guttering

Vanaf 1 juni 2011 ook met BBC 1 en 2, net als Digitenne?

Alex

Momenteel staat er op de website van edpnet:

€6,95 per maand, geen eenmalige kosten.

Ik lees ook niks over een verplichting tot combinatie met ADSL en/of bellen. Hier op deze site kom ik die aanbieding niet tegen. Hoe zit dat of heb ik het mis?

R

Is edpnet echt een goede provider of firma??


Internetten.nl vergelijkt objectief alle internetproviders waaronder:

next prev