Tele2

Alles-in-1 van Tele2

Alles-in-1 van Tele2 bestel je op eenvoudige wijze bij Internetten.nl. De specificaties van de beschikbare producten worden bij de pakketten vermeld. Kijk voor je een Alles-in-1 pakket bestelt naar de beschikbaarheid van Tele2 op uw adres. De beschikbaarheid Tele2 Alles-in-1 controleren kan met behulp van de postcodecheck.

Het Zweedse Tele2 bestaat sinds 1997 in Nederland. Sinds 2001 wordt mobiele telefonie aangeboden, via een MVNO-constructie (Mobile Virtual Network Operator). In 2006 introduceerde Tele2 internet, telefonie en televisie via een telefoonaansluiting. De Nederlandse Tele2 ondernemingen maken onderdeel uit van het Zweedse Tele2 AB, dat in 1993 werd opgericht. Tele2 is de eerste succesvolle alternatieve telecom-aanbieder van Europa en levert mediadiensten, vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten aan meer dan 25 miljoen gebruikers in 17 landen. In september 2009 stapt Tele2 over naar T-Mobile, tot dan werd het netwerk van KPN gebruikt.

Alles-in-1 pakketten van Tele2

Naam pakket Down-/upload Kosten per maand Bestellen
Tele2 - Internet Light, Bellen en Interactieve TV 12 mnd 20 Mb / 2 Mb € 34,00 Bestel
Tele2 - Internet Basis, Bellen en Interactieve TV 12 mnd 40 Mb / 4 Mb € 37,00 Bestel
Tele2 - Glasvezel Basis, Bellen en Interactieve TV 40 Mb / 40 Mb € 47,00 Bestel
Tele2 - Glasvezel Extra, Bellen en Interactieve TV 100 Mb / 100 Mb € 57,00 Bestel
Vergelijk alle Tele2 Alles-in-1 pakketten

Wat klanten vinden van Tele2

Gemiddelde beoordeling:

rating
6
(Schrijf zelf een review)
Reviews
Sorteer op: Datum Beoordeling

HBurger

Langer dan 1 jaar klant

Ik ben al 4 jaar vaste klant met mobiel abb. En nu ook met interactive tv, pc en tel. Toataal geen last, goeie service.

Pluspunten
 • prima provider
Verbeterpunten

Algemene beoordeling:

rating
10

Schaaf

Minder dan 1 jaar klant

Overstap van UPC naar Tele2 met gehele pakket (internet, bellen tv) is probleemloos verlopen. Zelf de zaken aansluiten ging ook goed.

Pluspunten
Verbeterpunten

Algemene beoordeling:

rating
8

Piet

Geen klant

Kan iemand een review geven over resentere ervaringen. Alle meldingen zijn al 1 jaar oud.

Pluspunten
 • Geen
Verbeterpunten
 • Geen

Algemene beoordeling:

rating
6

C

Minder dan 1 jaar klant

Ik heb sinds 2 juni de overstap gedaan van canaldigitaal.< waardeloos provider.> ben overgestapt naar tele 2 dit ging probleemloos op 10 juni gaat mijn telefoon nummer geporteerd worden ik was 2 jar geleden ook al lid van tele 2 totaal geen problemen gehad tot dat ik canaldigitaal overstapte dat is een waardeloos provider modem valt veel uit moet elke keer resetten om mijn telefoon thuis stan bye te houden. als dit goed blijft gaan dan blijf ik voor altijd bij tele2 goeie provider.

Pluspunten
 • Tenminste goed bereikbaar telefonisch als internet
Verbeterpunten
 • Geen

Algemene beoordeling:

rating
10

john

Langer dan 1 jaar klant

Wij hadden de hele dag geen internet en konden dus ook niet meer bellen of gebeld worden erg vervelend vooral als je belangrijke post verwacht waarop je snel moest reageren.
Klanten service 2 maal gebeld met dezelfde antwoorden erg word aan gewerkt hoelang dat nog geen duren wisten ze niet met andere woorden zij konden er niets aan doen nou ik heb met tele 2 een contract dus ik heb alleen met hun te doen en niet met het af schuif systeem.
Het moet niet te vaak gebeuren anders zeg ik ook mijn abonnement op daarvoor heb ik internet te hard voor nodig en dat iedere dag .

Pluspunten
Verbeterpunten
 • sneller problemen op lossen

Algemene beoordeling:

rating
3

Willem

Langer dan 1 jaar klant

Ik heb een abonnement bij Tele 2 tot augustus. Dan kan ik er eindelijk van af. Het is de goedkoopste maar in mijn ogen is het in dit geval: goedkoop is duurkoop.

Internet:
De draadloze router die je krijgt stamt uit het jaar 0 en is nog 100 Mbit bedraad en 54 Mbit draadloos. Het draadloze bereik is bijzonder klein, 8 meter verder op de bank heb ik al geen bereik meer. Deze router volledig vervangen door een andere kan niet omdat Tele2 niet met de gebruikelijke standaarden werkt. Je kunt er dus wel een super-de-luxe draadloze router naast zetten en eindelijk een goede draadloze verbinding of snel bedraad netwerk hebben, maar prioriteit geven aan film op internet in plaats van downloads gaat dan dus niet.

Regelmatig storingen
Op dit moment heb ik in een week al 3x dat de DNS-server het niet doet. Het resultaat is dan dat 90% van internet niet meer te gebruiken is. Na veel wachten en resetten van de router weer internet.

TV-kwaliteit
Als het slecht weer is, dan is er regelmatig storing. Het beeld staat dan stil, geluid valt weg of er zijn allemaal blokken te zien.

Als je een tv hebt met (DVR) Digitale Video Recorder voor opname en pauzeren van een programma, dan kun je die meestal niet gebruiken omdat deze alleen werkt via een CL(+)-kaart en Tele2 werkt met een kastje (via Scart of HDMI).

Ik heb net een nieuwe tv en nu moet ik de kanalen door middel van Tele2 kiezen en moet het geluid bijstellen via de tv.

Ik kom hier om een nieuwe aanbieder te zoeken..

Pluspunten
 • Goedkoop
Verbeterpunten
 • Geef de mogelijkheid tot een CL-kaart
 • Lever modernere apparatuur
 • Gebruik CL-standaard

Algemene beoordeling:

rating
3

Jaap

Langer dan 1 jaar klant

In tegenstelling tot bovenstaande heb ik een 2 in 1 pakket. Dus internet en bellen.
Volgens ingewijden is tele2 ook slecht, dat is niet mijn ervaring. Wel is de snelheid niet zo hoog tov. de prijs.
Daarom ga ik nu naar Telfort die ook slechte recenties heeft, maar wel een hogere snelheid, tov een lagere prijs.
Slechte recenties worden geschreven door mensen die uiteraard slechte ervaring hebben met de provider.
Dus nogmaals, ik heb totaal geen slechte ervaringen met Tele2 en dan praat ik over ca. 4 jaren ervaring. Aantal storingen is te verwaarlozen.

Pluspunten
 • weinig storing
 • goede helpdesk
Verbeterpunten
 • de prijs

Algemene beoordeling:

rating
8

ocjaro

nog geen ervaring opgedaan

Jacques

Als je van reklame houdt, doen!
In hun menus steeds meer onrust door `aanbiedingen`. Geen reklame = geen Tele2 voor mij.

Suus

Neem geen Tele2!!! Het kastje geeft soms geen geluid dan moet je de stekker eruit halen. Hij moet ook regelmatig de TV zender downlaoden, dat duurt ook lang. Daarbij stoort hij regelmatig!! Het is goedkoop maar neem het niet!!

Leon

Let goed op als je bij Tele 2 bestelt! Op hun site is namelijk niet duidelijk te zien dat je euro 44,95 per maand kwijt bent ipv de geadverteerde euro 39,95! Het lijkt alsof je het goedkoopste totaalpakket koopt, maar op het einde van de bestelling zie je opeens 5 euro extra staan voor kabeltv. (Op de site totaalwijzer is het overigens wel duidelijk aangegeven). Daar komt nog bij dat je op het einde van je bestelling ook opeens ziet dat je 30 euro aansluitkosten kwijt bent als nieuwe Tele 2 klant! Erg netjes van ze om zoiets tot het einde te verzwijgen. Ik denk dat Ziggo voor euro 41,50 gewoon de goedkoopste is. Tele 2 oprotten of gewoon eerlijk adverteren.

Trudy

Vorig jaar ben ik van Ziggo naar tele2 overgestapt.
Aangezien ik vast zit aan een jaarcontract kon ik niet eerder opzeggen. Was ik maar bij Ziggo gebleven, ondanks de TV storingen waar ik vrij veel last van had.
Tele2 beloofd dingen die ze niet waarmaken.
Zoals nr.behoud van de telefoon. Mooi niet dus. Moest iedereen mijn nieuwe nummer toesturen.
Ik heb een 3 in 1 pakket.
Maar kon mijn slaapkamer TV niet meer aansluiten. Was niet mogelijk en niet van tevoren verteld.
Ook geen telefoon boven helaas.
Over mijn internet verbinding heb ik geen klachten.
Wel over het beeld signaal en de snelheid of moet ik zeggen traagheid van schakelen tussen verschillende zenders. Wat gaat dat traag zeg en dan de beeldkwaliteit van de TV, vaak blokkerig of even stilstaand, alsof de lijn het niet aan kan ofzo.

Ik wil weer gewoonj kabel TV, veel sneller duidelijker en weer beeld op mijn slaapkamer. Ben nu op zoek naar een andere provider die wel goed is.. Nog iemand tips??

Rick

internet is perfect, maar digitv zal ik (nog) niet aanbevelen! 1 week goede kwalitiet, daarna 3 weken blokkerig en haperend beeld, dan weer goed...enz. Als alles helemaal op de rails is qua tv, zal ik het zeker aanbevelen!

Krispijn

Waarom krijg ik geen kaart voor de tv met een digitalen kanalen kiezer ik krijg daar wel ondemant op
ik wil van dat stroom vretende kastje af


Internetten.nl vergelijkt objectief alle internetproviders waaronder:

next prev