Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Provider B-one wijzigt zijn naam in One.com

Leestijd: 1 minuut

Internetprovider B-one gaat sinds 5 september verder onder de naam One.com met het daarbij behorende internetadres.

De in 2002 opgerichte Deense onderneming heeft momenteel meer dan 250.000 klanten in 149 landen. De leverancier van webhostingdiensten heeft 55 medewerkers met vennootschappen in Denemarken, Dubai, Engeland en op Madeira. Daarnaast zijn er verkoopkantoren in Duitsland en Nederland.

Als reden voor de naamsverandering wordt het feit genoemd dat de nieuwe naam beter te spellen en te onthouden is. Ook ziet het bedrijf het als een 'must' voor de verdere groei op een nieuwe markt. En last but not least is de nieuwe naam meer  in overeenstemming met hun missie. Ze zijn naar eigen zeggen de beste webhost voor uw domeinnaam en webruimte.

De naamsverandering heeft geen gevolgen voor bestaande webadressen van klanten. Deze blijven gewoon werken. Ook heeft de wijziging geen verdere invloed op domeinnamen en webruimte.

In verband met de naamsverandering worden meer mensen ingezet op hun populaire live chat-support. Ze zijn nu 24 uur per etmaal geopend gedurende het hele jaar. Tegelijkertijd heeft de aanbieder de webruimtes verdubbeld, terwijl de prijzen gelijkgebleven zijn. Bij het pakket waarbij u 500 MB webruimte kreeg, ontvangt u nu dus 1000 MB.

Geactualiseerd: woensdag 12 juli 2023
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.