T-Mobile Stel Samen Start Internet

T-Mobile
Begin met Stel Samen en kies hier een internetbundel bij:
Internet 500 MB 50/25 Mbps - per maand € 7,50
Internet 1 GB 100/50 Mbps - per maand € 10,00
Internet 3 GB 100/50 Mbps - per maand € 15,00
Internet 6 GB 120/50 Mbps - per maand € 20,00
Internet 12 GB 120/50 Mbps - per maand € 30,00

Je kunt gratis gebruik maken van HotSpots van T-Mobile en je kunt altijd je actuele verbruik checken in de My T-Mobile app of website.


4G Ready
Buiten bundel: snelheid terug naar 128 Kb/s

Bekijk dit pakket
Specificaties
Berekening
Klantervaringen
Type pakket
Mobiel Internet
Prijs per maand (excl. korting)
€ 7,50
Actie
-
Eenmalige kosten
€ 0,00
Totaal 1e jaar
€ 90,00
Contractduur
24 maanden
Opzegtermijn
30 dagen
Downloadsnelheid
128 kb
Uploadsnelheid
64 kb
Type verbinding
3G
Netwerk
T-Mobile Mobiel
Modem
gratis
USB Internet Stick
Simkaart
gratis
Internet Sim Only 500 MB
- optioneel -
€ 7,50 per maand
Internet Sim Only 1 GB
- optioneel -
€ 10,00 per maand
Internet Sim Only 6 GB
- optioneel -
€ 20,00 per maand
Internet Sim Only 12 GB
- optioneel -
€ 30,00 per maand

Overzicht totaalkosten

Specificatie totale kosten Per maand Eenmalig Totaal jaar 1
Stel Samen Start Internet € 7,50 € 90,00
Simkaart gratis
Totale kosten € 7,50 € 0,00 € 90,00
Er zijn op dit moment nog geen klantervaringen geplaatst over dit pakket.
Wel zijn er reviews over de provider zelf.
 1. GezinEHV Minder dan 1 jaar klant op 17-2-2018 om 14:42
  Beoordeling
  Wat een verschrikkelijk bedrijf! Nooit, maar dan ook NOOIT iets kopen!!
  T-mobile had via het internet een leuke aanbieding: T-Mobile thuis alleen internet, 37,50 euro per maand voor 750Mb/s. Alles geregeld, overstap service en alles. Vervolgens probeer ik via hun website een afspraak te maken zodat er een monteur langs komt. Mijn abonnement gaat in per 05-03-2018 maar dan kan er geen moteur langs komen? Dit kan pas op 13-03-2018. Dus ik bel met de monteur service van T-mobile(Giudion) met de vraag of dit eerder kan. Betreffende mevrouw geeft aan dat dit niet kan, luistert niet naar mijn verhaal en verbindt me door met T-mobile. De mevrouw van T-mobile geeft ook aan dat dit niet kan, Ik zit dus een week zonder internet. Vervolgens ga ik een discussie met mevrouw aan, wordt ze bijzonder onbeschoft en als ik haar naam vraag hangt ze op! Dus ik denk, met zo een bedrijf wil ik geen zaken doen. Op de website staat aangegeven dat je moet bellen om op te zeggen. Dit doe ik dus. Ik krijg wederom een mederwerker van T-mobile aan de lijn, ik leg alles uit en geef aan dat ik wil opzeggen. De man verbindt mij door met een andere afdeling. Ik krijg weer een man aan de lijn, leg weer alles uit en geeft aan dat ik wil opzeggen. LET OP: mijn abonnement zou officieel pas ingaan per 05-03-2018!! Nu zegt de man dat dat niet gaat en indien ik wel opzeg, ik aan een boete van 75 zit euro! Vervolgens geeft ik aan dat ik toch recht heb op herroepingsrecht van 14 dagen?? Blijkbaar staat in hun algemene voorwaarden dat het herroepingsrecht in gaat vanaf de dag dat je het abonnement afsluit. Dus niet de dag dat je het product KRIJGT, nee de dag dat je op de internetpagina op oke drukt. Heel stiekem van T-mobile, aangezien de monteur pas na 14 dagen contact met je opneemt (dus daaaag herroeppingsrecht). Ik weer de discussie aan, vervolgens zegt meneer dat ik naar hem moet luisteren?? zit ik in een omgekeerde wereld?? ik ben toch de klant? Ik weet niet wie er personeel aanneemt bij T-mobile maar ontsla die persoon en de helft van het personeel. De betreffende man die ik als laatste sprak, sprak met een zwaar buitenlands accent, toen ik zijn naam vroeg, zei hij dat hij Kees-Jan heette en weigerde zijn achternaam te geven. Jammer dat T-mobile zo met nieuwe klanten omgaat. Natuurlijk zit ik nu aan een jaarcontract vast. Wat een enorm trietste aanfluiting van een bedrijf. Onbeleefd tegen klanten, ophangen, kleine lettertjes in het contract en achterbakse streken. Mijden als de pest!!!!!!
  • geen
  • Alles, vooral de opvoeding van het personeel
 2. Patrick Vermeulen op 27-6-2017 om 09:45
  Beoordeling
  Op 11 april 2017 werd mijn vriendin gebeld door medewerkers van Provider Adviseur.
  -Of we interesse hadden in T-Mobile. -
  Zij gaf mij aan dat T-Mobile en KPN (huidige provider) blijkbaar samen zijn gegaan en dat ze aanbieding kon doen voor T-mobile thuis. Tijdens dit gesprek heeft ze meerdere keren aangegeven dat ik alleen vrijblijvend informatie wil ontvangen en dat ze absoluut geen vast contract wil.
  De medewerkster heeft toen aangegeven dat het puur om een offerte ging en dat we in de mail op een roze balk moest klikken zodat de aanbieding in ieder geval voor 2 weken bleef staan. Helaas werd toen op een slinkse wijze een contract aangesmeerd.

  Ik heb direct geprobeerd deze bestelling te annuleren met de door hun aangegeven telefoonnummer. Deze werd gewoon niet opgenomen en na enig wachten ook gewon opgehangen! Via Mail, Facebook en telefoon heb ik het geprobeerd op te zeggen, maar dat was ook al niet voldoende.
  Ik moest een aangetekende brief sturen wilde ze het eindelijk snappen dat ik echt geen klant wilde worden!

  Een aangetekende brief kost zo'n 8 euro. ik vroeg een tientje schadevergoeding. Vind ik niet meer dan redelijk. Helaas heb ik deze nooit ontvangen.
  Dat er fouten gemaakt worden, dat kan gebeuren. Een misverstand is nu eenmaal menselijk. Maar dat hoor je wel netjes op te lossen. En precies hier heeft T-Mobile lak aan. Vandaar dat ik dit verhaal ook openbaar zet. Hebben ze aan zichzelf te danken.
  • - Goedkoop
  • - Plakt beter dan Pattex secondelijm
  • - Luistert niet naar mensen
  • - Makkelijk abonnement afsluiten, haast onmogelijk te annuleren
Meer ervaringen lezen? Bekijk de reviews over de provider T-Mobile

Misschien ook interessant

15,0 Mb / 3,0 Mb
€ 0,00 p/m