Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

4G Tele2 mogelijk al meer dekking dan T-Mobile

door Jeanet Woldring

Het 4G netwerk van Tele2 kent momenteel al een grotere dekking dan het netwerk van T-Mobile. Dat stelt GSM Helpdesk na een uitgebreide inventarisatie. Uit metingen in de afgelopen weken zou blijken dat het 4G netwerk van Tele2 momenteel al een dekking van 50 tot 60 procent van het Nederlandse grondoppervlak kent.

Wie op een 4G geschikte smartphone of tablet zoekt naar beschikbare netwerken, ziet op steeds meer locaties in Nederland een 'vreemd' en 'onbekend' 4G netwerk verschijnen met de naam '20402'. Het gaat hier om het nieuwe 4G netwerk van Tele2, meent GSM Helpdesk. 

Tele2 zou in stilte bezig zijn met het uitrollen van haar 4G netwerk in Nederland. Uit een uitgebreide inventarisatie van GSM Helpdesk blijkt dat het 4G netwerk van Tele2 al een aanzienlijk grotere dekking kent dan het 4G netwerk van T-Mobile.

Zelf noemt de Tele2 nog geen datum waarop 4G te verwachten is. Wel heeft de provider de ambitie om zo snel mogelijk een commercieel 4G aanbod te lanceren.

Bekijk onze 4G dekkingskaart van KPN, Vodafone en T-Mobile

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie