Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

ADSL nu ook mogelijk in combinatie met Belbudget

Leestijd: 2 minuten

Sinds 1 juli j.l. is ADSL ook mogelijk in combinatie met het goedkoopste telefoonabonnement BelBudget. 

Tot dusver was een BelBudget-abonnement niet te combineren met een ADSL-abonnement. Men had een BelBasis (€17,79 per maand), BelPlus (€19,95 per maand) of een ISDN-abonnement (€25,76 of €27,92 per maand) nodig om sneller zonder telefoontikken te kunnen internetten.

De lage maandelijkse kosten van het BelBudget-abonnement (€9,47) waren volgens KPN bedoeld voor mensen die alleen bereikbaar wilden zijn. En niet voor gebruik met producten als ADSL.

Aangezien men bij KPN gemerkt heeft dat er toch een markt voor is, wordt de combinatie nu wel mogelijk. KPN wil hiermee de jongeren die alleen nog maar mobiel bellen en geen vaste lijn hebben, terugwinnen. Deze groep maakt veel gebruik van internet maar heeft geen vaste telefoonaansluiting. Voor internet kiezen ze vaak een kabelaansluiting. Met een combinatie van een goedkoop Belbudget-abonnement en een goedkope ADSL aansluiting wil KPN deze klanten terugwinnen.

KPN-concurrenten als Versatel, BBned en Tiscali Wholesale mogen ook ADSL aanbieden op een Belbudget-aansluiting.

Ondanks het feit dat de combinatie ADSL-BelBudget een maand mogelijk is, wordt er nog geen informatie over verstrekt op de website van KPN. Bij navraag hierover bij de betaalde telefonische informatielijn, werd verwezen naar Planet Internet. Echter ook hier wordt er nog geen melding van gemaakt. Integendeel, bij de specificaties staat: Let op: Wanneer u een Belbudget-abonnement hebt, dan is dat niet te combineren met een ADSL-abonnement.*

*Update 5 augustus: Voornoemde regel is inmiddels verwijderd!

Geactualiseerd: dinsdag 5 augustus 2003
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.