Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Alice aangesloten bij geschillencommissie

door Margot Meendering Leestijd: 1 minuut

Per 28 mei 2008 is internet- en telefonieaanbieder Alice aangemeld bij de Geschillencommissies Telecom en Elektronische Dienstverlening.

De geschillencommissies zijn opgericht om klachten van consumenten en serviceproviders af te handelen, zodat er een eenvoudige, snelle en goedkope manier is om klachten te laten oplossen. Voor meer informatie en  voorwaarden kunt u terecht op www.degeschillencommissie.nl.
  
In verband met deze aanmelding heeft Alice haar algemene voorwaarden aangepast en kan men vanaf nu eventuele klachten ook bij de geschillencommissie indienen.

Zie detailinformatie op Internetten.nl of uw aanbieder is aangesloten bij de Geschillencommissie. Klik hiervoor op de naam van de provider. 

Geactualiseerd: woensdag 22 januari 2020

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.