Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Alice adverteert via mobiele telefoon

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Internet- en telefonieprovider Alice adverteert als eerste in haar branche via de mobiele telefoon. Deze innovatieve manier van adverteren is onlangs door I-wood op de markt gebracht. Consumenten kunnen zich aanmelden voor deze dienst en krijgen gericht reclame toegestuurd in ruil voor een vergoeding.

Alice heeft goede verwachtingen van deze nieuwe manier van adverteren. Uit onderzoeken blijkt dat het gemiddelde aantal mensen dat doorklikt en de advertentie daadwerkelijk leest op de mobiele telefoon een stuk hoger is dan op internet. 

Verder biedt I-wood adverteerders de mogelijkheid gericht te adverteren bij consumenten die vooraf hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in aanbiedingen. Alice ziet hierin goede mogelijkheden. Naast branding gaat het de internetprovider ook om de mogelijkheid dat mensen zich, in navolging van de reeds 50.000 Nederlanders die klant zijn bij Alice, meteen kunnen aanmelden.

I-wood startte in het voorjaar deze dienst en verwacht vanaf oktober 25.000 gebruikers, oplopend tot 100.000 in 2009. In mei ontving I-wood de Broos van Erp prijs 2008, een aanmoedigingsprijs van het Ministerie van Economische zaken. 

Meer informatie en online aanmelden: Alice

Geactualiseerd: woensdag 3 september 2008

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.