Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Alice beste prijs-kwaliteitsverhouding

door Jeanet Woldring

Internetprovider Alice heeft volgens de Consumentenbond de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. Alice scoort, sinds zij is opgenomen in de Providermonitor, vier maanden op rij de beste prijs/kwaliteitverhouding. en laat hiermee een constante prestatie zien. De prijs-kwaliteitverhouding is een belangrijke graadmeter voor de keuze van de consument.

Beste prijs-kwaliteitverhouding
Alice, sinds twee jaar op de Nederlandse markt, is vanaf september opgenomen in de Providermonitor en heeft continu de beste prestatie geleverd wat betreft prijs-kwaliteitverhouding. 

Qua eindoordeel deelde Alice de vorige maand samen met XS4LL de eerste positie. In de rapportage voor december is Alice een tiende punt gedaald en staat XS4ALL weer alleen aan de top. De top-3 voor december is als volgt: op nummer 1 staat XS4ALL (rapportcijfer 7,8), de tweede plaats is voor Alice (7,6) en daarna volgt Tele2 (7,5). Alice scoort deze keer niet goed op het punt ‘omgang met storingen’ (5,8). Op dit punt presteert Zeelandnet veruit het beste.

Goed product voor relatief lage prijs
Voor de doelgroep van Alice, die bestaat uit eenentwintig- tot vijfenveertigjarigen (60%) waaronder relatief veel vrouwen en veel hoogopgeleiden, is de verhouding tussen kwaliteit en prijs een belangrijke reden om over te stappen. Volgens manager Wilfried Gradus wordt het  abonnement zo hoog gewaardeerd, omdat Alice voor een relatief lage prijs een heel goed product biedt. 'De prijs-kwaliteit score is van belang omdat consumenten hier extra op letten in economische moeilijke tijden.’

Meer info en online aanmelden voor Alice

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie