Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Alice beste prijs-kwaliteitsverhouding

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Internetprovider Alice heeft volgens de Consumentenbond de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. Alice scoort, sinds zij is opgenomen in de Providermonitor, vier maanden op rij de beste prijs/kwaliteitverhouding. en laat hiermee een constante prestatie zien. De prijs-kwaliteitverhouding is een belangrijke graadmeter voor de keuze van de consument.

Beste prijs-kwaliteitverhouding
Alice, sinds twee jaar op de Nederlandse markt, is vanaf september opgenomen in de Providermonitor en heeft continu de beste prestatie geleverd wat betreft prijs-kwaliteitverhouding. 

Qua eindoordeel deelde Alice de vorige maand samen met XS4LL de eerste positie. In de rapportage voor december is Alice een tiende punt gedaald en staat XS4ALL weer alleen aan de top. De top-3 voor december is als volgt: op nummer 1 staat XS4ALL (rapportcijfer 7,8), de tweede plaats is voor Alice (7,6) en daarna volgt Tele2 (7,5). Alice scoort deze keer niet goed op het punt ‘omgang met storingen’ (5,8). Op dit punt presteert Zeelandnet veruit het beste.

Goed product voor relatief lage prijs
Voor de doelgroep van Alice, die bestaat uit eenentwintig- tot vijfenveertigjarigen (60%) waaronder relatief veel vrouwen en veel hoogopgeleiden, is de verhouding tussen kwaliteit en prijs een belangrijke reden om over te stappen. Volgens manager Wilfried Gradus wordt het  abonnement zo hoog gewaardeerd, omdat Alice voor een relatief lage prijs een heel goed product biedt. 'De prijs-kwaliteit score is van belang omdat consumenten hier extra op letten in economische moeilijke tijden.’

Meer info en online aanmelden voor Alice

Geactualiseerd: woensdag 10 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.