Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Alice geeft zomerse korting

Leestijd: 2 minuten

Internetprovider Alice biedt in de maand juni de mogelijkheid om een Alice Comfort abonnement af te sluiten met een zomerse korting van 10 euro gedurende de eerste 3 maanden. Nieuwe klanten kunnen dan kennis maken met gratis bellen naar Nederlandse vaste telefoonnummers zonder starttarief en internetten tot 20 Mbit/s, voor een bedrag van 19,90 euro per maand. Daarna krijgen zij een maandcontract en betalen zij de vaste prijs van 29,90 euro. Deze aanbieding geldt tot 30 juni 2008 en men kan zich online aanmelden via de website.

Internet & service provider Alice biedt internet met een hoge snelheid tot 20 Mbit/s, een volledig telefonieabonnement zonder bijkomende starttikken, geen langlopend contract en een mailopslag van 10 Gigabite. Voor deze service maakt Alice gebruik van het netwerk van BBned.

Voor nieuwe abonnees zet Alice gratis het bestaande nummer van de klant over naar het Alice abonnement.  Tevens zijn de activatiekosten voor het telefoonabonnement inbegrepen. Zodoende kunnen klanten direct besparen op de maandelijkse telefoonkosten. Indien gewenst vermeldt Alice het nieuwe nummer ook in alle telefoongidsen, zowel on- als offline.

Alice kwam in augustus 2007 op de Nederlandse markt en heeft volgens Wilfried Gradus, manager Marketing & Sales, tot nu toe 40.000 klanten voor zich weten te winnen.

Vergelijk en bestel op Internetten.nl

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.