Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Alice groeit naar 50.000 klanten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Prijsvechter Alice heeft in een jaar tijd 50.000 klanten aan zich weten te binden. Hiermee blijft Alice op de totale Nederlandse breedbandmarkt, met ruim 5,5 miljoen aansluitingen, nog onder de één procent.

Niettemin is het bedrijf tevreden met de prestaties. Uit klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat klanten zeer te spreken zijn over de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de internet- en telefonieverbinding.

Alice, dochter van BBNed, op haar beurt eigendom van Telecom Italia, begon vorig jaar augustus met Alice Comfort een internet+bellen pakket voor 30 euro, ondersteund door een marketingcampagne met fotomodel Vanessa Hessler. Sinds kort biedt de provider ook internet zonder telefonie, Alice Easy voor 20 euro, wat een succesvolle aanvulling blijkt te zijn. Met name voor mensen die geen vaste KPN lijn hebben*. 

Desalniettemin wordt Alice door KPN-dochter Telfort  voorbijgestreefd. Telfort Internet, dat vorig herfst van start ging, meldde onlangs dat het in augustus z'n 100.000ste abonnee verwacht binnen te halen.

De nieuwe prijsvechters voorzien duidelijk in een behoefte in een toch behoorlijk verzadigde breedbandmarkt. Die goedkope pakketten doen het erg goed. Dat zie je niet alleen aan Telfort en Alice, maar ook aan Het Net, Tele2 en Online. De duurdere pakketten lopen terug. Mensen gaan voor goedkoop en simpel.   

Zij hoeven hier -als exclusieve actie- geen 69 euro extra voor te betalen als zij overstappen via Internetten.nl.

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.