Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Alice komt met internet only abonnement

Leestijd: 3 minuten

Alice biedt nu ook de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor enkel razendsnel en onbeperkt internet tegen het vaste bedrag van 19,90 euro per maand. Met Alice Easy komt de jongste internet service provider van Nederland tegemoet aan de wens van jonge consumenten om een internet only abonnement af te sluiten.

Jongeren minder behoefte aan internet + bellen abonnementen
Consumenten, met name in de doelgroep 18-35 jaar, maken steeds meer gebruik van een mobiele telefoon in plaats van een vaste lijn en hebben daardoor minder behoefte aan gecombineerde internet en bellen abonnementen. Daarom biedt de jongste internet service provider van Nederland nu Alice Easy aan, het internet only abonnement tegen een vast bedrag van €19,90 per maand zonder afsluitkosten. Naast internet met de hoge snelheid tot 20 Mbit/s, biedt Alice met Alice Easy een mailopslag van 10 Gigabyte. Zonder vast contract met kleine lettertjes en langlopende verplichtingen. Met dit aanbod is Alice de goedkoopste internet only aanbieder van Nederland.

Alice Easy 
Het internet only abonnement speelt in op het toenemend gebruik van internet voor multimedia toepassingen. Met de hoge snelheid tot 20Mbit/s en de mailopslag van 10 Gigabyte is het makkelijk om films en muziek te downloaden, te bekijken en te beluisteren. Hierdoor is Alice Easy met name interessant voor gebruikers die kritisch zijn op aspecten als snelheid en geheugencapaciteit in combinatie met een lage prijs. "Sinds de lancering in augustus 2007 heeft Alice met haar duidelijke en klantgerichte aanbod al ruim 25.000 klanten voor zich weten te winnen. Wij hopen met Alice Easy nog meer consumenten te overtuigen van de meerwaarde van Alice," aldus Wilfried Gradus, Marketing & Sales Manager.  
 
Het Alice Easy aanbod

  • Onbeperkt en supersnel internet met een snelheid tot 20 Mbit/s
  • (afhankelijk van de beschikbaarheid op uw huisadres)
  • Een doe-het-zelfpakket met een gratis modem in bruikleen (verzendkosten € 9,90)
  • Een betrouwbare verbinding: Alice gebruikt het netwerk van zakelijke internet service provider BBned
  • Geen aansluitkosten
  • Om Alice Easy te kunnen activeren, heeft u een telefoonlijn nodig. Heeft u deze niet, dan biedt Alice deze service aan voor het eenmalige bedrag van € 69,-
  • Een emailaccount met 1 e-mailadres van 10 gigabyte
  • Bereikbaarheid van uw e-mailaccount via webmail
  • Geen vast contract. U bepaalt dus elke maand zelf of u bij Alice wilt blijven of niet

TOP 5 (20MB)
Op Internetten.nl staat Alice Easy op de tweede plaats in de TOP 5 met een snelheid van/tot 20 MB. De ranglijst wordt aangevoerd door Abel Telecom. Max 20Mb kost het eerste jaar 14.95 per maand; daarna 19.95 euro. Op de derde plaats staat Orange ADSL Extra voor dezelfde prijs, gevolgd door Telfort internet, eveneens voor 19.95 euro per maand. Concepts ICT 22Mbps ADSL 2+ is hekkensluiter in dit rijtje voor 24,50 per maand, waarbij de eerste 4 maanden gratis zijn.

Top 5 zonder KPN-abonnement
Wie geen KPN-abonnement voor de vaste lijn heeft, is bij Telfort internet het voordeligst uit. Alice staat dan op de vijfde plek. Op nummer 2 staat Tele2 Compleet (2-jarig contract) en op nummer 3 en 4 staan Orange ADSL Extra en ADSL Extra & Telefonie. 

Geactualiseerd: woensdag 12 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.