Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Alleen met pin betalen bij Telfort

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Telfort introduceert voor haar winkels een landelijk PIN Only-beleid. Telfort zegt te kiezen voor het verbannen van cash betalingen uit het oogpunt van de veiligheid van zowel klanten als personeel. De uitrol vindt gefaseerd plaats, per begin april 2010 kunnen er alleen nog maar pinbetalingen plaatsvinden bij Telfort winkels. Telfort stelt de eerste organisatie te zijn die een PIN Only-beleid introduceert in een retailketen. Het beleid moet behalve meer veiligheid ook tijdswinst aan de kassa opleveren, die volgens Telfort vertaald wordt in lagere prijzen. Telfort heeft het nieuwe beleid getest tijdens drie pilots. Het 100% Pin Only beleid wordt in twee fasen uitgerold. Per vandaag geldt het beleid in 18 Telfort winkels. Per april 2010 is het 100% Pin Only beleid ingevoerd in alle Telfort winkels. 

Geactualiseerd: dinsdag 9 februari 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.