Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Apple lanceert iOS7

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Apple heeft iOS7 gelanceerd. De nieuwste versie van iOS is bekend gemaakt tijdens de ontwikkelaarsconferentie in San Francisco. Naar eigen zeggen is het de grootste verandering aan het systeem sinds de introductie van de eerste iPhone in 2007.

Veranderingen
- Versimpeld design
- Transparant toetsenbord en nieuwe kleuren toegevoegd
- Aan te passen weergave van het scherm waardoor multitasken makkelijker wordt
- Verbetering van voice-assistent Siri
- Integratie van Microsoft-zoekmachine Bing

Streaming muziekdienst
Naast bovenstaande veranderingen heeft Apple ook zijn eigen streaming muziekdienst aangekondigd: iTunes Radio. iTunes Radio zit verwerkt in iOS7 en is gratis met advertenties. Voor abonnees is het zonder reclame beschikbaar. De dienst zal moeten concurreren met onder meer Spotify, Pandora en All Access van Google. Op dit moment is de dienst alleen beschikbaar in de VS. 

Apps
Tijdens deze conferentie meldde Apple’s CEO Tim Cook ook dat er inmiddels zo’n 900.000 apps zijn ontwikkeld voor iOS waarvan 375.000 specifiek voor de iPad. Ontwikkelaars hebben hier inmiddels zo’n tien miljard dollar voor ontvangen van Apple.

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.