Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Aprilacties internet, bellen en tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Voor de maand april hebben we de allervoordeligste aanbiedingen van Nederland voor Internet, Bellen en TV op een rijtje gezet. Voor internet only heeft Tele2 een topdeal en wat totaalpakketten betreft is er voor ieder wat wils! Zowel mensen die tv via de kabel, ADSL of via satelliet willen kijken, komen aan hun trekken met voordelige pakketten.

Goedkoopste Internetabonnement
De ADSL aanbieders zijn nog steeds het voordeligst, zelfs als u al een kabeltv abonnement heeft. Tele2 en T-Mobile hebben de beste deals en dulden geen concurrenten in de TOP 5! Tele2 Internet staat sinds kort zelfs pontificaal bovenaan dankzij een actie waarbij je de eerste 9 maanden slechts 10 euro per maand betaalt in plaats van 26 euro. Mocht het internetabonnement niet beschikbaar zijn, dan is T-Mobile Snel Internet een goede tweede.   

Goedkoopste Internet+Bellen abonnement
Tele2 en T-Mobile staan eveneens bovenaan in de TOP 5 Internet+Bellen. Hier is T-Mobile echter een beetje goedkoper en staat daarom op de eerste plek.* 

Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+ HDTV
Op Totaalwijzer waar totaalpakketten worden vergeleken, heeft Tele2 nog altijd de beste deal met het voordeligste 3-in-1 pakket van Nederland. De prijsvechter wordt op de voet gevolgd door CanalDigitaal die op jaarbasis slechts een paar tientjes duurder is. Canaldigitaal is de beste keus als u de voorkeur geeft aan heel veel televisiezenders én als Tele2 niet beschikbaar is op uw adres. Bij de satellietaanbieder betaalt u de eerste 9 maanden slechts een tientje per maand. Daarvoor krijgt u een 2-jarig Alles-in-1 Basis abonnement met internet en bellen via de telefoonlijn.

Telfort en KPN met Alles-in-1 Instap staan respectievelijk op plek 3 en 4. Bij Telfort betaalt u 36 euro per maand en installeert de monteur het gratis. KPN kost 45 euro, geen gratis installatie door monteur, maar wel de eerste drie maanden 50% korting.

Wie liever internet, bellen en tv via de kabel heeft, kan het voordeligst terecht bij UPC. Dankzij de halveerweken betaalt u de eerste 3 maanden geen 46 euro maar 23 euro voor het UPC Alles-in- Voordeelpakket (25 Mbps). Woont u in het Ziggo gebied, dan bent u op jaarbasis iets duurder uit met Alles-in-1 Basis en krijgt u een iets langzamere verbinding van 10 Mbps. Voor 52 euro per maand krijgt u Ziggo Alles-in-1 Plus waarvan de internetsnelheid per 30 maart is verhoogd naar 50 Mbps.

Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+ Basis TV
Gaat u voor de allervoordeligste combinatie van internet, bellen en tv en hoeft u geen pakket waarbij u televisie in H(igh) D(efinition) kunt kijken, dan is T-Mobile het voordeligst. Ook Tele2, Canaldigitaal én Scarlet Family staan in deze TOP 5.

Postcodecheck
Niet elk abonnement is overal leverbaar. Door uw postcode in te vullen, kunt u controleren welk pakket beschikbaar is op uw adres. Dat kan via de Belwijzer Internet+Bellen op Bellen.com, via de postcodecheck op Internetten.nl of via Totaalwijzer.

*Update 10 april: Tele2 heeft de actie aangescherpt: het eerste halfjaar een tientje per maand, daarna 32,50 per maand. Hierdoor staat Tele2 ook hier aan kop in de TOP 5.

Geactualiseerd: woensdag 22 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.