Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

@Home nu ook draadloos modem en koppensneller

Leestijd: 2 minuten

@Home heeft per 1 december de snelheden van de kabelabonnementen verhoogd. Ook is er nu een draadloos installatiepakket leverbaar en biedt de kabelaar de RSS lezer 'KoppenSneller'.

Snelheidsverhoging
Zoals aangekondigd is de downloadsnelheid van @Home Budget van 500 kbit/s naar 750 kbit/s gegaan en de uploadsnelheid van 125 kbit/s naar 250 kbit/s. De downloadsnelheid van @Home Basis is van 1000 naar 2000 kbit/s gestegen, de upload van 250 naar 400 kbit/s. Van @Home Breedband is alleen de uploadsnelheid verhoogd van 600 naar 750 kbit/s. De abonnementsprijzen worden niet verhoogd naar aanleiding van de snelheidsverhogingen. Volgens gebruikersvereniging COAX blijft @home wel achter met haar snelheden t.o.v. andere kabelproviders zoals chello, Casema en Multikabel.

Draadloos installatiepakket
@Home biedt nu ook een draadloos installatiepakket aan. Dit betekent dat men geen extra bekabeling meer nodig heeft voor een naar eigen zeggen zeer goed beveiligde internetverbinding in en om het huis. Het installatiepakket bevat een draadloze router, een draadloze USB-adapter, een kabelmodem, software en verder alle materialen waarmee men de computer zelf geschikt kan maken voor @Home. De router is van het merk Netgear. Het draadloos installatiepakket kost € 138, maar heeft tot 1 januari 2006 een actieprijs van € 69.

Probeer @Home
Het kabelabonnement kan nog steeds 2 maanden vrijblijvend geprobeerd worden voor € 35. Wie na de proefperiode besluit om abonnee te blijven, krijgt het installatiepakket gratis en ontvangt ook € 50 korting op een digitale ontvanger van TV Home.

@Home Telefonie
Zoals eerder bericht, was @Home deze zomer kort na de introductie gestopt met het aannemen van nieuwe gebruikers voor @home telefonie. Na een periode van verbeteren en uitvoerig testen met behulp van een groep abonnees schijnt de dienst sinds half oktober weer aan de kwaliteitseisen te voldoen en kunnen sommige bestaande @Home internetabonnees zich weer aanmelden.  @Home telefonie is echter nog lang niet in alle gebieden beschikbaar.

RSS lezer ´KoppenSneller´
Sinds 21 november biedt @Home de RSS lezer 'KoppenSneller' aan. Dit is een desktop applicatie die @Home portal bezoekers op hun computer kunnen installeren. De applicatie ziet eruit als een kleine internetbrowser. Hiermee is het mogelijk om vlug koppen te lezen van nieuwe artikelen op websites naar voorkeur. Standaard worden er koppen van de @Home portal opgenomen, maar koppen van andere websites zijn eveneens mogelijk. De KoppenSneller bevat ook een webradio en informatie over weer en verkeer

Geactualiseerd: woensdag 10 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie