Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

@Home verkozen tot beste provider

Leestijd: 2 minuten

De lezers van het maandblad PC Consument hebben @home als beste internetprovider gekozen.

Van de in totaal 30 categorieën werd @Home genomineerd in de categorie internetproviders en door de lezers verkozen tot de beste van 2005. De 30 winnende bedrijven/producten waren uitverkoren op basis van een telefonische enquête onder de lezers van PC Consument. Circa 10.000 van de 40.000 lezers deden mee aan het onderzoek.

Naast @Home waren de genomineerden Chello en XS4ALL. Vorig jaar won Planet in deze categorie. De uitreiking vond voor de negende keer plaats.

We zijn erg trots op deze erkenning door onze klanten, aldus Arent van der Feltz, directeur Marketing & Sales van @Home. "Onze klanten kunnen er op rekenen dat we ook in de toekomst er alles aan doen om dat vertrouwen te behouden."

@Home is de grootste kabelinternetprovider van Nederland en heeft 550.000 abonnees. Sinds 9 maart biedt Essent Kabelcom alle consumentenproducten (televisie, internet en telefoon) aan onder de merknaam @Home. Daarmee is de merknaam voor digitale televisie TV Home komen te vervallen en heet nu @Home TV Digitaal. De zakelijke dienstverlening blijft vallen onder de merknaam @Work.

Meer info en online aanmelden:  @Home internet (2 maanden vrijblijvend proberen voor € 35,-)

Zie ook www.totaalwijzer.nl/ en www.digitelevisie.nl

Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.