Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

BABYXL levert nu ook ADSL via ISDN

Leestijd: 2 minuten

BaByXL heeft haar netwerk vanaf vandaag overal voorzien van de mogelijkheid om ADSL ook via een ISDN-aansluiting te leveren. Voor de levering van een ADSL-aansluiting aan ISDN-gebruikers hoeft nu geen aparte lijn meer aangevraagd te worden bij KPN, waardoor de levertijd van een ADSL-aansluiting van BaByXL korter geworden is.

Eind 2001 werd KPN door de OPTA verplicht om "linesharing" toe te staan voor BaByXL en andere DSL-aanbieders, een mogelijkheid die KPN wel al bood aan haar eigen ADSL-gebruikers. "Linesharing" wil zeggen dat telefonie en dataverkeer over één telefoonlijn worden getransporteerd. Met deze techniek is ADSL goedkoper en sneller te leveren dan wanneer een aparte lijn gebruikt moet worden. Eindgebruikers kunnen hierdoor gelijktijdig telefoneren en snel internetten tegen een vast tarief per maand.

In de eerste helft van dit jaar heeft BaByXL haar netwerk geschikt gemaakt om ADSL te leveren door middel van linesharing via een gewone telefoonlijn. Nu is daar de mogelijkheid bijgekomen om ADSL te leveren door middel van linesharing via een ISDN-aansluiting. Dit geldt voor het gehele dekkingsgebied* van BaByXL. Alle ADSL-snelheden die tot nu toe beschikbaar waren via een gewone telefoonlijn komen via een ISDN-aansluiting beschikbaar. De onlangs verhoogde snelheid voor ADSL 512/128-klanten en ADSL 1024/256-klanten, waarmee BaByXL de eerste in Nederland was, zal ook direct via een ISDN-aansluiting worden geleverd: zonder extra kosten worden deze aansluitingen geleverd met de snelheden ADSL 768/128 en ADSL 1536/256. Ook het instappakket ADSL 256/128 komt beschikbaar voor ISDN-klanten.

BaByXL BroadBand DSL, onderdeel van Tiscali, is een van de Nederlandse aanbieders van een breedband toegangsnetwerk. BaByXL levert als leverancier breedbanddiensten aan Internet Service Providers en telecombedrijven zoals Tiscali, Demon en Speedlinq.

U kunt vanaf morgen BaByXL ADSL van Speedlinq via www.internetten.nl bestellen! Hiermee is het mogelijk geworden om niet alleen via onze vergelijkingssite een keuze te maken uit alle ADSL netwerkaanbieders (t.w. KPN ADSL, BBned, Versatel en BaByXL), maar ook online te bestellen! Tot dusver was BaByXL de enige die ontbrak aan de bestelmogelijkheden, waaraan door de toevoeging van Speedlinq dus een eind gekomen is. Hiermee is de vergelijkingssite weer een stukje completer geworden.

* Men kan middels de postcodechecker controleren of BaByXL op zijn of haar adres beschikbaar is.

Geactualiseerd: woensdag 10 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.