Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

BABYXL verhoogt ADSL-snelheden

Leestijd: 1 minuut

BaByXL BroadBand DSL gaat vanaf 31 oktober de snelheden van haar consumentenproducten verhogen. Hiermee is BaByXL de eerste breedband provider die hogere snelheden aan haar eindgebruikers ter beschikking stelt. Eindgebruikers die op het BaByXL-netwerk zijn aangesloten via de Service Provider Demon, profiteren al sinds 30 september van meer bandbreedte.

KPN Telecom heeft een tijdje geleden bekend gemaakt dat begin 2003 de downstream snelheid voor de bestaande snelle ADSL-versies Basic en Extra met 50% verhoogd worden, terwijl de abonnementsprijzen ongewijzigd blijven.

De klanten van BaByXL die een ADSL 512/128 aansluiting hebben, krijgen zonder extra kosten eind deze maand een ADSL 768/128 aansluiting en klanten met een ADSL 1024/256 aansluiting kunnen nu profiteren van ADSL 1536/256. Door de verhoogde downloadsnelheid kunnen gebruikers bijvoorbeeld optimaal video ontvangen, wordt in het persbericht beweerd.
Consumenten die nog geen behoefte hebben aan hoge bandbreedtes maar wel kiezen voor een vast bedrag per maand in plaats van telefoontikken, kunnen kiezen voor het instappakket ADSL 256/128.

BaByXL BroadBand DSL, gevestigd in Den Haag, is een onafhankelijke Nederlandse aanbieder van een fijnmazig breedband toegangsnetwerk en is onlangs onderdeel van Tiscali Benelux geworden.
Geactualiseerd: woensdag 2 oktober 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie