Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

BaByXL voert ADSL snelheid op met Speedlinq

Leestijd: 2 minuten

BabyXL voert met de ADSL-dienst Speedlinq de snelheid van de lijnen op. Het goedkoopste abonnement is in prijs vergelijkbaar met KPN ADSL maar is drie keer sneller.

Tot het einde van het jaar biedt Tiscali-dochter BabyXL met Speedlinq de scherpe prijzen. De regeling geldt niet alleen voor nieuwe klanten, bestaande abonnees profiteren ook van meer snelheid. Sinds gisteren is het voor bezoekers van Internetten.nl mogelijk onderstaande pakketten via de aanmeldservice online te bestellen, zonder dat men daarvoor dus naar de winkel hoeft!

De specificaties en tarieven:

* Het Lite-abonnement gaat de snelheid van 256/64 kilobit (downstream/upstream) naar 768/128, de prijs bedraagt 35 euro per maand.
(Ter vergelijking: KPN ADSL-internetters krijgen voor 35 euro een down- en upstream van 256/64)

* Het Fast-abonnement van Speedlinq gaat van 768/128 naar 1536/256 met als maandprijs € 52,50.

* Het Max-abonnement gaat van 1536/256 naar 2 tot 8 Mbit/s downstream, 1 Mbit/s upstream voor € 89,- per maand.

Bovendien levert Speedlinq nu voor slechts € 139,- een analoog multi-pc modem/router waar tot 4 PC’s op aangesloten kunnen worden (ISDN-modem: € 179,-). Er wordt geen limiet op dataverkeer gehanteerd; 'bij verkeerslimiet op gebruik' wordt de term 'faire use' gebruikt.

De versnelde internetdienst is voorlopig alleen in de Randstad te gebruiken en de grote steden daarbuiten. De verwachting is dat andere delen van Nederland in de loop van volgend jaar mee kunnen profiteren van opgevoerd internet. Via de postcode-checker kunt u controleren of ADSL van Speedlinq op uw adres beschikbaar is.

Geactualiseerd: woensdag 12 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie