Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

BBNED verhoogt niet de prijs, wel de ADSL-snelheid

Leestijd: 2 minuten

Per 11 januari 2002 heeft BBned de snelheid van haar ADSL Economy-abonnement verhoogd van 512/128 Kbit/s naar 512/256 Kbit/s. De prijs voor deze dienst blijft ongewijzigd.
Hiermee maakt de zakelijke internetprovider snel internet nog aantrekkelijker.
Arthur van den Ende, commercieel directeur: "Op grond van mijn kennis van de markt durf ik te zeggen dat dit een onverslaanbare prijs-kwaliteitpropositie is".
BBned beschikt inmiddels over het grootste netwerk voor DSL diensten in Nederland, zoals zij zelf beweren.
Tienduizenden eindgebruikers zullen daarom profijt hebben van de verhoogde upstream snelheid, aldus het persbericht.
Hiermee springt BBned in op de toegenomen behoefte van internetgebruikers om bestanden naar internet te uploaden of uit te wisselen met andere internetters.

De ADSL-aanbieders Cistron, One.Tel, Scarlet en SURFnet* zijn o.a. afnemers van de diensten van BBned.
Hun tarieven kunt u terugvinden op onze ADSL-vergelijking.
Wanneer hier op prijs en snelheid gesorteerd wordt, kan men concluderen dat de ADSL-klanten van BBNED in verhouding tot MxStream sneller en goedkoper uit zijn!

Cistron springt gelijk (supersnel, conform hun datatransmissie ;-)) in op de klachtenregen van MxStream-klanten door fikse kortingen te geven op de aansluitkosten en met aanbiedingen te komen. Overigens is de speciale aanbieding alleen mogelijk voor DSL via een analoge belbasis-telefoonlijn en geldt tot 31 januari 2002. Tevens meldt de aanbieder dat het analoge Ethernet Alcatel-modem dat MxStream-klanten gebruiken, ook voor Cistron DSL gebruikt kan worden.
De oplettende bezoeker van onze vergelijkingssite kan echter wel concluderen dat naast de verhoging van de upstreamsnelheid van 128 Kbit/s ook de prijs voor Cistron Broadband 512 verhoogd is van € 44 naar € 53.
Desalniettemin is Cistron met 512 Kbit/s downstream en 256 Kbit/s upstream veruit de goedkoopste aanbieder!
Waarbij wel opgemerkt dient te worden, dat de andere BBNED afnemers nog niks van zich hebben laten horen aan ons of via hun site! We houden u echter op de hoogte en voeren aangeleverde wijzigingen van ADSL-providers z.s.m. door!

*SURFnet is het Nederlandse computernetwerk voor hoger onderwijs en onderzoek en verbindt de netwerken van universiteiten, hogescholen, onderzoekscentra, academische ziekenhuizen en wetenschappelijke bibliotheken met elkaar en met andere netwerken in Europa en de rest van de wereld. Daarom zult u Surfnet niet aantreffen in de ADSL vergelijking.

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie