Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Bellen.com beste ISP en Telecom site 2008

Leestijd: 2 minuten

USQUERT (GR) - De vergelijkingssite Bellen.com is vandaag in de categorie ISP & Telecom uitgeroepen tot de beste website van het jaar 2008 in de belangrijkste publieksprijs van Nederland, de Online Awards. Precies een jaar geleden werd Bellen.com al uitgeroepen tot de populairste telecomsite van het jaar 2007. Het afgelopen jaar is Bellen.com volledig vernieuwd en dit werd dan ook beloond door de bezoekers die de site de hoogste gemiddelde score gaven voor navigatie, inhoud en design.

In totaal waren er achttien categorieën waarin zowel een prijs te winnen was voor de site met de meeste stemmen binnen die categorie als een prijs voor de beste site. Dat de verkiezing zelf ook aan populariteit toeneemt blijkt wel uit het totale aantal stemmen: terwijl er in 2006 nog 300.000 stemmen werden uitgebracht waren dit er vorig jaar al 550.000. Voor 2008 is dat aantal zelfs meer dan verdubbeld, ruim anderhalf miljoen stemmen zijn verdeeld over een totaal van 230 websites.

Voor Bellen.com komt de prijs op een buitengewoon mooi moment. Niet alleen is het dit jaar tien jaar geleden dat Bellen.com gelanceerd werd, een half jaar geleden werd de site helemaal vernieuwd. Ben Woldring, directeur Bencom: "Een jaar geleden hebben we ons voorgenomen om harder te werken aan de navigatie, inhoud en design van Bellen.com. Onder andere internetbureau theFactor.e heeft ons in het nieuwe design bijgestaan. Het is prachtig om te zien hoe dit nu gewaardeerd wordt door onze vaste bezoekers. Ik wil dan ook namens het gehele Bencom team iedereen hartelijk bedanken die dit jaar op ons gestemd heeft!". 

In de categorie ISP & Telecom was Hi.nl de populairste site. Google.nl was overall de meest populaire site met maar liefst 24.000 stemmen en het ontvangen van de titels 'populairste zoek en vind site' en 'beste zoek en vind site'. Alle prijswinnaars zijn terug te vinden op de site van de online awards.

Geactualiseerd: donderdag 30 april 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.