Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Beltarieven Het Net verhoogd

door Margot Meendering Leestijd: 2 minuten

Het Net heeft per 1 januari j.l. de beltarieven van Surfen&Bellen tot 40% verhoogd. Bellen naar mobiel kost nu geen 15,5 cent per minuut, maar 17 cent. De minuutprijs voor het bellen naar vast is met één cent verhoogd: van 2,5 naar 3,5 cent. Daarnaast zijn enkele internationale tarieven omhoog gegaan. Voorheen kon je naar het buitenland bellen vanaf 4 cent, nu vanaf 5 cent per minuut. 

Volgens KPN Mediarelaties zijn alle bestaande Het Net klanten in december per e-mail geïnformeerd over de nieuwe gesprekstarieven. Hoewel er in de e-mail een gratis opzegmogelijkheid geboden werd voor klanten die de wijziging niet accepteerden, bleef een duidelijke vergelijking van de oude en nieuwe tarieven achterwege.

Voor wie geldt de prijsverhoging?
Iedereen die een Surfen&Bellen abonnement heeft, betaalt nu meer voor het bellen. Dit geldt voor het telefoneren naar vaste en mobiele nummers in Nederland alsmede naar het buitenland.

Wie met Surfen&Bellen gebruik maakt van de optie BelOnbeperkt voor tien euro per maand, belt onbeperkt ('gratis') naar vaste nummers binnen Nederland (exclusief betaalde servicenummers). Zij hebben dus alleen met de prijsverhoging te maken als ze naar mobiele nummers bellen of naar het buitenland.  Toch zijn de tarieven voor internationaal bellen gemiddeld 40% tot 50% lager dan via de gewone telefoon aansluiting. Dat is volgens Het Net te danken aan de nieuwe technologie die ten grondslag ligt aan Surfen&Bellen.

Bekijk en vergelijk de beltarieven van Het Net in de detailinformatie  van Instap Surfen&Bellen en Snel Surfen&Bellen. 

Meer info en online bestellen: 
Het Net Instap Surfen&Bellen Het Net Snel Surfen&Bellen (actie tot 1 febr. 6 mnd. korting)
Het Net Instap Surfen&Bellen & TVkijken

Update 08-01-'09: bericht uitgebreid met reactie KPN Mediarelaties

Geactualiseerd: donderdag 23 januari 2020

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.