Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ben nu ook GPRS

Leestijd: 2 minuten

Meldden we twee dagen geleden nog dat mobiele aanbieder Ben een dag na Telfort met GPRS voor de consument op de markt zou komen, vandaag ontvingen we het persbericht (d.d. 3-12-2001) dat Ben maandag 3 december 2001 de eerste diensten die gebruik maken van de nieuwe GPRS techniek introduceert.
De tarieven die gehanteerd worden, wijken enigszins af van de door ons gemelde prijzen in het vorige nieuwsartikel. Deze zijn inmiddels gerectificeerd in dat bericht. Voor alle duidelijkheid staan ze hier nogmaals vermeld:

* Ben GPRS
Met ieder Ben abonnement en een GPRS telefoon kun je vanaf 3 december al direct gebruik maken van de nieuwe WAP diensten. Daarvoor is geen aparte aansluiting nodig. De kosten voor de ontvangen en verzonden WAP pagina's brengt Ben dan apart in rekening ( EUR 0,029 / f 0,064 per KB).

* Ben GPRS actief
Wie meer dan 250 KB aan data verstuurt en ontvangt kan beter een aanvullende aansluiting nemen. Wie tussen de 250 KB en 2,5 MB per maand kiest voor Ben GPR actief. De vaste maandelijkse kosten bedragen dan EUR 5,-(f 11,02). Je betaalt EUR 5,-(f 11,02) per MB.

* Ben GPRS intensief
Voor grootverbruikers is er Ben GPRS intensief. Geschikt voor 2,5 MB of meer per maand. De vaste maandelijkse kosten bedragen EUR 15,-(f 33,06).
Je betaalt EUR 1,-(f 2.20) per MB.

Onze prijsvergelijking betreffende het ophalen of verzenden van één e-mailtje blijft dus gelijk, met dien verstande dat het ligt aan de abonnementsvorm of je bij Ben 3 of 4 cent betaalt.
Het blijkt maar weer dat ook bij GPRS prijsvergelijkingen op Bellen.com en Internetten.nl hun nuttige diensten kunnen bewijzen! Al lijkt het op het eerste oog `peanuts` die (euro)centenkwestie, men moet niet uit het oog verliezen dat het bij GPRS niet om enkele Kilobytes gaat, maar om Megabytes!
Geactualiseerd: dinsdag 4 december 2001
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie