Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ben Woldring lanceert slimme Poliswijzer

door Jeanet Woldring

GRONINGEN, 3 december 2014 - Internetondernemer Ben Woldring duikt met de introductie van Poliswijzer.nl in de markt van zorgverzekeringen. Met ruim zestien jaar kennis en ervaring op vergelijkingsgebied stort de Bencom Group zich nu ook op de onoverzichtelijke zorgmarkt met een wirwar aan polissen. Dit vanuit zijn missie: consumenten duidelijkheid en eenvoud brengen in complexe markten.

Groot prijsverschil tussen polissen

Met Poliswijzer.nl laat Ben Woldring op een eenvoudige en overzichtelijke wijze zien dat het mogelijk is om te besparen op de premie zonder dat de verzekerde hoeft te vrezen voor verminderde zorgkwaliteit. “Per 1 januari gaan de meeste premies flink omhoog. Op Poliswijzer.nl laten we zien dat het verschil tussen de goedkoopste en duurste polis met volledig vrije zorgkeuze alleen al ruim 300 euro op jaarbasis bedraagt, nog zonder een verhoogd eigen risico”, aldus Woldring. Dit grote verschil is opmerkelijk, aangezien de minimale dekking van iedere basisverzekering identiek is. Wanneer je ook nog kijkt naar een verhoogd eigen risico en de budgetpolissen waarmee de vrije zorgkeuze kan worden beperkt, zijn de prijsverschillen nog groter.

Alle zorgverzekeraars

Poliswijzer.nl is met ruim vijftig verzekeraars momenteel een van de meest volledige vergelijkers van zorgpremies in Nederland. Daarbij zijn een aantal grote publieke collectiviteitskortingen meegenomen. Overeenkomstig de gedachte achter de sites Bellen.com, Gaslicht.com en LookingforBooking.com wordt de onafhankelijkheid bewaakt doordat verzekeraars niet betalen om in de vergelijking opgenomen te worden en er geen verzekeraar (mede)eigenaar is van Poliswijzer.nl.

Volledige resultatenlijst met slimme filters

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) gaf in haar nieuwsbericht van 18 november j.l. aan dat ze het zou toejuichen als vergelijkingssites na invoer van gegevens niet eerst een top 3 laten zien, maar direct een volledige resultatenlijst aan de consument tonen. Bij de ontwikkeling van Poliswijzer.nl is rekening gehouden met deze wens van de AFM in het belang van de consument, door na invoer van leeftijd en postcode, direct een volledige resultatenlijst te tonen. Hiermee is in één oogopslag duidelijk welke polissen het voordeligst zijn. Tegelijkertijd hoef je op Poliswijzer.nl geen lange vragenlijsten in te vullen of eindeloos heen en weer te klikken om tot een keuze te komen dankzij snelle en slimme filtermogelijkheden. De consument zit daarmee zelf aan de knoppen.

Poliswijzer.nl introductiefilm: https://www.poliswijzer.nl/videos

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie