Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Bencom genomineerd voor IPv6 Awards

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Bencom is genomineerd voor een IPv6 Award 2011. Traditiegetrouw reikt de Nederlandse Task Force IPv6 ook dit jaar de awards uit aan de beste operationele implementatie met IPv6. De winnaars worden op 17 november bekend gemaakt tijdens het Jaarcongres ECP-EPN.

In totaal heeft de organisatie dit jaar 16 aanmeldingen van implementaties ontvangen. Bij het selecteren van de genomineerden heeft de jury gelet op motivatie, relevantie, toewijding, implementatie en impact.  De genomineerden per categorie zijn: 

Categorie
Profit  Breedband Arnhem   AVM    Bencom
Non-profit  Terena  St. mailserver whitelist  Opengeo
Personality  Paul Hoogsteder  Sander Stefann  Seth Mos

De Awards uitreiking
De uitreiking van de IPv6 Awards 2011 vindt plaats op 17 november aanstaande tijdens het Jaarcongres ECP-EPN tijdens de aparte side track ‘IPv6 awards’ die plaatsvindt van half twee tot half drie 's middags. Naast de uitreiking van de awards spreekt Maarten Botterman tijdens dit side event over 'Progressing IPv6 Preparedness.'
 

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.