Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

BENCOM LUSTRUM-ACTIE nog slechts 1 week!

Leestijd: 2 minuten

BENCOM LUSTRUM-ACTIE groot succes!

De Bencom Lustrum-actie die in december van start gegaan is, duurt nog precies één week! Er zijn de afgelopen maand al o-n-t-z-e-t-t-e-n-d veel limericks, slogans en anekdote's opgestuurd -al of niet gepaard gaande met een bestelling- waaronder bijzonder originele en verrassende inzendingen! Het zal voor de jury een zware klus worden de prijzen toe te kennen...

Wat moet u doen om voor een van de prijzen in aanmerking te komen?
Door een limerick, slogan óf uw ervaringen (anekdote) met Bencom (max. 2.500 karakters) in te sturen, maakt u kans op fantastische prijzen! Onder de 5 meest originele inzendingen worden namelijk 5 topmodellen van Samsung verloot. Tevens maakt u kans op een van de 100 te gekke Bencom muismatten. Klik hier voor het deelnameformulier!

Wilde u zich juist nu online aanmelden voor Tiscali ADSL, Wanadoo ADSLUPC Telefonie of chello kabelinternet? Dan maakt u bovendien kans op één van de spetterende cadeaus die deze bedrijven speciaal beschikbaar hebben gesteld voor de BENCOM LUSTRUM-ACTIE!

ACTIEVOORWAARDEN
Wanneer u meedoet, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

 • De actie geldt van 9 december 2003 t/m 15 januari 2004.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • De door Wanadoo, UPC/chello en Tiscali ter beschikking gestelde prijzen worden verloot onder alle deelnemers die een te realiseren order hebben geplaatst én een limerick, slogan of ervaring met Bencom hebben ingevuld.
 • Indien Wanadoo, UPC/chello of Tiscali gedurende de actieperiode niet bestelbaar of beschikbaar is in uw postcodegebied, komt u niet in aanmerking. U kunt alleen meedoen aan de actie indien de aanvraag van uw order door bovengenoemde bedrijven wordt geaccepteerd.
 • De winnaars krijgen van Bencom persoonlijk bericht.
 • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
 • Het privacybeleid van Bencom is van toepassing.
 • Uw gegevens worden alleen voor deze actie gebruikt.
 • U geeft hierbij toestemming uw limerick, slogan of ervaring + naam en woonplaats te publiceren.
 • De prijzen zijn niet in te wisselen voor geld.
 • In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist de directie van Bencom. Het besluit van de directie is niet voor beroep vatbaar.
Geactualiseerd: donderdag 30 april 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie