Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Bencom.nl volledig vernieuwd!

door Marlies Hazenberg Leestijd: 2 minuten

Sinds 13 mei heeft Bencom.nl een nieuwe frisse look. Na de vernieuwing van Bellen.com, Energiewereld.nl en Gaslicht.com is nu ook het design van onze bedrijfssite aangepakt. Met het nieuwe uiterlijk willen we informatief en toegankelijk zijn voor consumenten, bedrijven en andere instellingen. En niet alleen op de desktop, de site is nu ook optimaal te bekijken op een smartphone of tablet. Weten wat er veranderd is?

Wat is er veranderd?

Een in het oog springende verandering is ongetwijfeld de nieuwscarrousel op de homepage. Deze geeft een overzicht van actuele en opmerkelijke onderwerpen rondom onze vergelijkingssites, die telkens gedurende tien seconden in beeld komen. Verder is de homepage voor een groot deel gevuld met informatie over onze sites, om zo gemakkelijk door te klikken naar de gewenste site en/of social media pagina.

Bencom tijdlijn

In een geschiedenis van meer dan 15 jaar hebben we als Bencom Group een hoop beleefd. De hoogtepunten hiervan zijn door middel van video’s en foto’s weergegeven in onze historie tijdlijn. Wie liever het complete verhaal wil lezen kan onderaan de tijdlijn klikken voor een tekstuele versie.

Ons team

Voor wie benieuwd is met welke groep enthousiaste medewerkers er dagelijks gewerkt wordt aan al onze vergelijkingssites, kan nu ook kennis maken met ons team.

Wat is nog meer gewijzigd?
- Informatievideo’s, tv-uitzendingen en commercials zijn makkelijker terug te kijken tussen onze video’s.
- Actuele verhalen en blogs van onze medewerkers
- Persberichten, publicaties en radio & tv-uitzendingen kunnen eenvoudiger gezocht worden 
- Naast het Nederlands is Bencom.nl nu ook te lezen in het Engels en Duits

Wat is er niet veranderd?

Onze dienstverlening, volledigheid én onafhankelijkheid blijft zoals je al sinds 1998 van ons gewend bent. Nog steeds is het mogelijk 24 uur per dag vergelijkingen te maken op het gebied van bellen, internetten, digitale tv, energie en hotelboekingen. Alleen nu nóg makkelijker, ook op een smartphone. Voor vragen kun je per telefoon, e-mail, Twitter of Facebook contact met ons opnemen. Heb jij tips, zie je een bug of iets anders wat de site alleen maar beter zou maken? Meld het ons door te reageren onder dit bericht.

Geactualiseerd: woensdag 28 april 2021

Marlies Hazenberg
Marlies Hazenberg Coördinator Customer Care

Ik ben Marlies, van begin 2017 tot november 2022 was ik werkzaam op de servicedesk van Gaslicht.com. Mensen helpen en adviseren bij het overstappen vond ik erg leuk. Wat is er nou fijner dan mensen te helpen met besparen?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.