Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Bespaar op Black Friday bij deze providers

door Margot Meendering

Sinds Ziggo in 2017 als eerste begon met een Black Friday actie wordt het kortingsfeest ieder jaar groter. Niet alleen fysieke winkels, maar ook veel online winkels en internetproviders kunnen er niet meer omheen. Wij hebben alle Black Friday aanbiedingen van de providers op een rijtje gezet. 

 Provider  Actie  Looptijd (t/m)
caiway.gif 4 maanden korting en korting op wifiboosters  30-11
kpn.gif 6 maanden korting of hoofdtelefoon of Sonos One of 2 SuperWifi punten  27-11
online.gif € 50 cashback, Hoofdtelefoon of Google Nest mini  29-11
t-mobile.gif Geen aansluitkosten
6 maanden Videoland cadeau
 30-11
tele2.gif Geen aansluitkosten.  30-11

Nepaanbiedingen?

Black Friday wordt vaak in verband gebracht met nepaanbiedingen. Dit zijn aanbiedingen van bedrijven die in de weken voorafgaand aan Black Friday hun prijzen hebben verhoogd om ze op Black Friday weer te verlagen. Zo lijkt de korting hoger. De providers in dit artikel hebben zich niet schuldig gemaakt aan deze praktijken. Wel is het zo dat sommige acties een paar keer per jaar voorbij komen. Zo hoef je regelmatig geen aansluitkosten te betalen en wordt er vaker korting gegeven op Wifi Boosters. Ondanks dat staat het lijstje hierboven vol met prettige aanbiedingen wanneer je op zoek bent naar een nieuw abonnement.

Vergelijk nu

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie