Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Bij Ziggo gratis bellen naar 15 landen

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Sinds 1 september is het bij Ziggo telefonie mogelijk voor 10 euro extra per maand gratis te bellen naar vaste nummers in 15 landen. VolopBellen Altijd, zoals de dienst genoemd wordt, is een uitbreiding van het telefoonabonnement van de kabelaar. Hierbij bel je onbeperkt naar alle vaste nummers in Nederland en sinds 1 september ook naar 17 buitenlandse bestemmingen in de wereld. Dat kan aantrekkelijk zijn voor mensen die veel naar het buitenland bellen.

Vijftien landen
De volgende landen zijn inbegrepen: Belgie, Canada, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten (inclusief Hawaï en Alaska), Zweden en Zwitserland. De prijs in combinatie met Ziggo Telefonie is 19,95 euro per maand. Voor telefonie via de kabel is ook een basisabonnement televisie nodig van 16,95 euro per maand. 

Ook bij Alles-in-1
Wie liever televisie, telefonie en internet in één heeft (Alles-in-1) kan eveneens voor 10 euro extra gratis bellen naar voornoemde landen. Voor Alles-in-1 Basis, het goedkoopste 3-in-1 abonnement betaalt u 42 euro per maand. Wat u daarvoor krijgt, staat hieronder vermeld. Zonder VolopBellen Altijd kost bellen naar vast en mobiel 8 cent per minuut, met een starttarief van 8 cent. Voor een tientje meer belt u dus gratis. Dat kan voordelig zijn voor veelbellers en mensen die vaak naar het buitenland bellen. 

Televisie
- TV Standaard (met 25 analoge, circa 60 digitale en 12 HD tv-zenders)
- circa 10 wisselende films en circa 3 wisselende series On Demand

Internet
- downloaden met 10 MBit/s, uploaden met 1 Mbit/s
- e-mail: 2 e-mailadressen (25 MB)
- ruimte voor een homepage: 25 MB
- nieuwsgroepen: 10 GB per maand

Telefonie
- gratis bellen met 1 miljoen andere telefonie abonnees van Ziggo
- bellen naar vast en mobiel voor 8 cent per minuut, met een starttarief van 8 cent
- overstappen met behoud van nummer en toestel*
- gratis voicemail, nummerweergave, sterretjesdiensten
- geschikt voor de meeste alarmsystemen
* ISDN apparatuur wordt niet ondersteund

Geactualiseerd: woensdag 12 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.