Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Binnen 1 dag naar Tele2 Compleet

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Het communicatiebedrijf Tele2 maakt bekend dat zij internet en bellen direct actief kan opleveren op de dag dat de oude ADSL dienst voor internet en bellen niet meer werkt.

Voorheen werd eerst internet opgeleverd en kon het bestaande telefoonnummer een aantal dagen later overgezet worden. Nu kan de consument op de dag dat het voormalige internetsignaal wordt afgesloten, direct het nieuwe Tele2 modem en de telefoon aansluiten. De consument belt en internet vanaf dat moment via Tele2 en houdt zijn bestaande telefoonnummer. 

Het communicatiebedrijf maakt het hiermee eenvoudig voor consumenten om een nieuw abonnement bij Tele2 af te sluiten.“Vandaag is een belangrijke dag voor de keuzevrijheid van consumenten,” aldus Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt van Tele2. “Eindelijk kunnen ruim één miljoen consumenten met internet en bellen nu kiezen voor de beste prijs zonder angst dat zij een aantal dagen zonder telefoon of internet komen te zitten of hun huidige telefoonnummer niet kunnen meenemen.”
 

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.