Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Binnenkort 4G Internet Onderweg van XS4ALL

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Provider XS4ALL komt binnenkort met drie nieuwe abonnementen voor 4G mobiel internet op laptop of tablet. Internet Onderweg is bedoeld voor consumenten die buitenshuis via een eigen, veilige verbinding snel internet willen op bijvoorbeeld laptop, tablet of Internet Hotspot. Het biedt snelheden tot 50 Mbps download en 25 Mbps upload via het landelijk dekkende 4G netwerk van KPN. 

 De drie nieuwe abonnementen geven keuze in data tot 10 GB, nu is dat maximaal 2 GB (Mobiel Internet Extra). Ze zijn beschikbaar voor klanten met vast Internet van XS4ALL en los verkrijgbaar. Klanten van XS4ALL met Mobiel Internet via 3G worden voor eind 2014 kosteloos en automatisch naar het nieuwe 4G abonnement omgezet. De tarieven zijn nog niet bekendgemaakt. Er volgt meer informatie zodra Internet Onderweg beschikbaar is.

Vergelijk de goedkoopste mobiel internetpakketten voor onderweg

Geactualiseerd: woensdag 12 juli 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.