Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Binnenkort 4G Internet Onderweg van XS4ALL

door Jeanet Woldring

Provider XS4ALL komt binnenkort met drie nieuwe abonnementen voor 4G mobiel internet op laptop of tablet. Internet Onderweg is bedoeld voor consumenten die buitenshuis via een eigen, veilige verbinding snel internet willen op bijvoorbeeld laptop, tablet of Internet Hotspot. Het biedt snelheden tot 50 Mbps download en 25 Mbps upload via het landelijk dekkende 4G netwerk van KPN

 De drie nieuwe abonnementen geven keuze in data tot 10 GB, nu is dat maximaal 2 GB (Mobiel Internet Extra). Ze zijn beschikbaar voor klanten met vast Internet van XS4ALL en los verkrijgbaar. Klanten van XS4ALL met Mobiel Internet via 3G worden voor eind 2014 kosteloos en automatisch naar het nieuwe 4G abonnement omgezet. De tarieven zijn nog niet bekendgemaakt. Er volgt meer informatie zodra Internet Onderweg beschikbaar is.

Vergelijk de goedkoopste mobiel internetpakketten voor onderweg

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie