Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Black Friday deals op een rijtje!

door Els Werkman

Black Friday heeft de afgelopen jaren een steeds grotere plek op de Nederlandse markt weten te veroveren. En dit jaar is het van oorsprong Amerikaanse aanbiedingen festijn helemaal niet meer te vermijden. Ook de internetproviders gaan los. 

black-friday-kpn.PNG

Veel aanbieders hebben deals op deals, acties op acties en kortingen op kortingen. Profiteren moet wel snel, want voor je het weet is het Cybermonday en stoppen de acties weer. Of wacht, niet allemaal...

telfort.gifTelfort

Telfort trapte al vroeg af. Op maandag begon de Black Friday Week en de acties lopen door tot en met maandag 26 november. Je krijgt korting bij het afsluiten van een nieuw contract voor Internet+ TV en Alles-in-1. Je betaalt 12 maanden lang maar € 35 per maand. Zonder korting zou je € 42,50 betalen voor internet en TV en € 45,- voor een alles-in-1 abonnement. Als je ook Telfort mobiel klant bent, krijg je nog eens € 5,- extra korting per maand. 

kpn.gifKPN

Vanaf vrijdag 23 november tot en met maandag 26 november krijg je 9 maanden in plaats van 3 maanden korting bij het afsluiten van een internet + tv abonnement of een internet pakket (geldt ook als je er een vaste telefoonaansluiting bij neemt. En voor de gamers geeft KPN hier bovenop nog een jaar gratis online gamen én een gratis Dualshock.4. Daarnaast krijg je, indien je KPN mobiel hebt, ook nog eens € 5,- extra korting per maand. black-friday-kpn2018.PNG

ziggo.gifZiggo

Sinds donderderdag krijg je 6 in plaats van 3 maanden korting bij Alles-in-1 en Internet en TV. Daarnaast betaal je geen aansluitkosten wat ook geldig is op een internet only of internet en bellen abonnement. Het aanbod geldt tot en met maandag. 

tele2.gifTele2

Vanaf vrijdag 23 november t/m Cyber Monday heeft Tele2 een scherpe actie. Op alle DSL pakketten geeft de provider een korting. Op Internet Light krijg je 3 maanden € 5 korting, op Internet Basis krijg je 8 maanden € 5,- korting en op Internet Extra krijg je 12 maanden € 5,- korting. De kortingen gelden ook in combinatie met televisie en/of bellen. 

youfone.gifYoufone

Je betaalt bij Youfone geen aansluitkosten t.w.v. € 14,95 op alle pakketten.

online.gifOok provider Online.nl doet mee aan Black Friday een geeft € 30 cashback op een Internet en TV of een alles-in-1 pakket.
 

Els Werkman

Sitemanager Telecom
Els Werkman
Ik ben Els. Sinds 2008 werk ik voor de Bencom Group. Mijn specialisme is telecommunicatie, vandaar dat je mijn naam ziet terugkomen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren

Navigatie