Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Bond blundert in testoordeel internetproviders

Leestijd: 2 minuten

Tele2 scoort volgens de Consumentenbond het beste op klanttevredenheid, helpdesk, spamfilter en internetbellen. En niet @Home zoals de Bond eerder verkondigde. Dit blijkt uit de rectificatie op 9 april.

In de Consumentengids van april 2008 staat een internetproviderstest met betrekking op spamfilters, helpdesks, klanttevredenheid en internetbellen. Van de 17 geteste providers krijgt @Home het beste oordeel en staat Tele2 na XS4ALL en Casema op de vierde plaats.

Ruimere openingstijden
Vanwege het feit dat de Consumentenbond een fout had gemaakt ten aanzien van de openingstijden van de helpdesk, is een correctie aangebracht. De helpdesk van Tele2 is namelijk geen 72 uur per week geopend, maar 98 uur. Aangezien @Home 'slechts' 86 uur per week geopend is, meende de Bond dat Tele2 meer recht op de eerste plek had. Daardoor komt Tele2 op nummer 1 in de tabel met internetproviders terecht in plaats van op nummer 4.

Beetje sneu voor @Home die zeer alert reageerde op de uitverkoren positie middels reclamebanners... Uiteraard heeft Tele2 de correctie aangegrepen om het nieuws wereldkundig te maken:

“Iedereen kent Tele2 al als prijsleider, het is fantastisch nieuws dat de Consumentenbond ons nu ook erkent voor de kwaliteit en service die wij leveren,” verklaart Marion de Heer van Tele2. “Dit jaar scoorde de klantenservice van Tele2 zeer goed in de bereikbaarheidstest van het Algemeen Dagblad (15 maart 2008). Dat we nu door de Consumentenbond op basis van klanttevredenheid, helpdesk en spamfilter zijn uitgeroepen tot de nummer 1, sluit volledig aan op de strategie van ons bedrijf. Wij zijn prijsleider met eenvoudig te gebruiken communicatiediensten en wij streven naar de meest tevreden klanten.”

Klik hier voor meer info en online aanmelden voor Tele2 en profiteer van de exclusieve actie

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.