Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Brad Pitt belt onbeperkt met Alice

Leestijd: 2 minuten

Internetprovider Alice zet naast het Italiaanse model Vanessa Hessler nu ook Brad Pitt in.  Vanaf 11 februari lanceert de jongste provider van Nederland een nieuwe serie internationale commercials met in de hoofdrol Brad Pitt. Met hem wil Alice haar positie in de zeer competitieve Nederlandse breedbandmarkt verbeteren.

De commercial zal tot het eerste kwartaal van 2009 internationaal uitgezonden worden. In Nederland is de tv-spot vanaf maandag op diverse Nederlandse tv-zenders te zien.

De commercial draait om Brad Pitt die in een noodsituatie terechtkomt, waarop in diverse opeenvolgende spots wordt voortgeborduurd. In het huis van het gezin waar hij te gast is, maakt hij kennis met Alice. Hij ervaart alle voordelen van Alice, zoals met je familie of naar de garage bellen, zolang je maar wilt en zonder extra kosten, je e-mail checken en snel surfen op internet. Het complete pakket van Alice voor het vaste bedrag van 29.90 euro per maand en zonder contractuele verplichtingen, is elk maand op te zeggen. Hierdoor komt de familie niet voor verrassingen te staan. En kan Brad zo lang blijven als hij wil, zonder bang te zijn dat zijn roep om hulp deze aardige familie ook nog eens extra geld kost.

Alice is een dochteronderneming van Telecom Italia en wordt in Nederland door BBned – tevens dochter van Telecom Italia – op de markt gebracht. Het netwerk van BBned is een van de grootste DSL-netwerken in Nederland met een dekking van ruim 85%. Via de postcodecheck kunt u controleren of Alice beschikbaar is op uw adres.

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.