Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Breedband Contractwizard voorziet in behoefte

Leestijd: 2 minuten

De Breedband ContractWizard blijkt in een grote behoefte te voorzien. In de eerste week is de gratis dienst van Internetten.nl  al door honderden bezoekers ingevuld.  

Op Bellen.com is de Contractwizard voor mobiele telefonie al jarenlang een begrip. Via die wizard wordt u tijdig op de hoogte gebracht van het aflopen van het contract van uw mobiele telefoon. Zodoende kunt u eventueel overstappen naar een goedkopere aanbieder. Het opnieuw afsluiten van een contract is namelijk in de meeste gevallen voordeliger dan het stilzwijgend te verlengen.

Dit geldt ook voor breedbandcontracten. Om die reden is mede op verzoek van trouwe bezoekers een soortgelijke ContractWizard in het leven geroepen op de vergelijkingssite Internetten.nl. Waarom wordt deze dienst nu pas aangeboden? Wel, dat ligt aan het feit dat overstappen tot dusver erg moeizaam ging. Sinds 1 oktober  is het wisselen van breedbandprovider gelukkig eindelijk eenvoudiger geworden, al is dat nog niet bij iedereen het geval.*

Wie vorig jaar of nog eerder een ADSL of kabelabonnement heeft afgesloten, kan inmiddels kiezen uit veel betere aanbiedingen. Alleen, dan moet het oude contract wel tijdig  opgezegd worden, anders wordt het stilzwijgend verlengd en zit men er in de meeste gevallen weer een jaar aan vast! Daardoor ontstaan onnodige irritaties en kosten, die door het invullen van de ContractWizard kunnen worden voorkomen.

Om u eraan te herinneren wanneer uw contract afloopt, ontvangt u van de Breedband ContractWizard een persoonlijke herinneringsmail, zodat u eventueel kunt overstappen naar een goedkoper of beter breedbandabonnement. Daarbij is direct een persoonlijke opzegbrief bijgevoegd. Indien gewenst kunt u een kant-en-klare voorbeeldbrief downloaden om uw verplichting af te melden.

Tip: Vul de Breedband ContractWizard nu direct in, ook al bent u nog lang niet aan het eind van uw abonnementsperiode. Ook bij het aanmelden voor een nieuw abonnement is het een goede zaak de ContractWizard meteen in te vullen!

We hopen dat u veel profijt heeft van deze nieuwe gratis dienst! Wellicht ten overvloede; Bencom verstrekt uw persoonsgegevens niet aan enige andere partij. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie