Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

CanalDigitaal biedt oplossing Digitenne gedupeerden

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Satellietaanbieder CanalDigitaal biedt een oplossing voor gedupeerden zonder radio en tv ontvangst. Om aan de vraag te voldoen worden extra monteurs ingezet om de apparatuur binnen 48 uur geïnstalleerd te krijgen. 

Zendmasten zwaar beschadigd
Zoals gemeld zijn afgelopen vrijdag de zendmasten in Lopik en Hoogersmilde zwaar beschadigd. Hierdoor zijn er sinds die tijd ontvangstproblemen met radiozenders in Midden-Nederland. In die regio is Radio 1 weer te horen via een andere zendmast. Radio 1 blijft voorlopig ook nog uitzenden via de middengolffrequentie 747 AM. Van de commerciële zenders wisselt de ontvangst sterk. Voor BNR-nieuwsradio is er in Gilze een noodzender opgebouwd. Het vermogen van de verschillende andere zenders is wat opgevoerd. Q-music, Sky Radio en Radio Veronica zijn in een groot deel van Noord-Nederland weer te ontvangen. In het midden van het land verschilt het per station of deze te ontvangen is.

Na het wegvallen van de zendmast in Smilde wordt ook daar aan een oplossing gewerkt. De komende dagen wordt een noodmast geplaatst op het terrein van de Johan Friso-kazerne in Assen. Veel mensen in Drenthe en omliggende provincies konden de afgelopen dagen geen tv kijken via Digitenne. KPN heeft daarom het vermogen van omringende masten opgevoerd (bron: NOS).

Geen gevolgen voor satellietontvangst
Voor kijkers en luisteraars met CanalDigitaal zijn er geen gevolgen. Doordat het signaal via een satellietnetwerk gaat, kunnen alle reguliere en HD-televisie- en radiozenders zoals altijd gewoon ontvangen worden.

CanalDigitaal biedt oplossing
Speciaal voor gedupeerden zonder radio en tv-ontvangst biedt CanalDigitaal binnen 48 uur een oplossing. Om aan de vraag te voldoen worden extra monteurs ingezet om alles zo znel mogelijk te installeren. 

CanalDigitaal aanbod
CanalDigitaal biedt met haar Alles in 1 pakketten het breedste TV-aanbod, supersnel internet en bellen via het vaste netwerk aan. TV- en radiodiensten worden via de satelliet verzorgd. Internet en bellen verloopt via het KPN netwerk. Het Alles in 1 Basis-pakket kost tijdelijk € 29,95 per maand.
 

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.