Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

CanalDigitaal: goedkoopste Internet en Bellen pakket

door Margot Meendering Leestijd: 2 minuten

CanalDigitaal biedt momenteel het goedkoopste Internet en Bellen-pakket van Nederland. In de TOP 5 op Internetten.nl én Bellen.com staat CanalDigitaal op de eerste en derde plek. Tele2 staat er tussenin met een vergelijkbaar abonnement.

Voor 25 euro per maand ontvangt men Standaard Internet & Bellen van CanalDigitaal, met een downloadsnelheid van 20 Mbps en een uploadsnelheid van 1Mbps. Bellen kost 9 cent per minuut zowel naar vast als mobiel en onderling bellen is gratis. Sluit je nu een abonnement af, dan ontvang je zes maanden gratis. Je krijgt hiermee een korting van 150 euro. Het contract heeft een looptijd van anderhalf jaar. 

Bij dit abonnement is een draadloos WIFI-modem gratis inbegrepen. Tevens gratis nummerbehoud, voicemail via e-mail en nummerherkenning. Ook is een geheim nummer mogelijk. Internet is gratis voorzien van een spamfilter, antivirus en 1GB webspace.

Voor zowel internet als bellen wordt gebruik gemaakt van het netwerk van KPN. De eenmalige kosten voor het Standaard Internet & Bellen-pakket zijn 19,95 euro.

 TOP 5


Wie liever sneller internet met een snelheid tot 50 Mbps kan kiezen voor Snel Internet & Bellen voor 5 euro per maand extra. Ook hiervoor geldt de actie van 6 maanden geen abonnementskosten, een korting die oploopt tot 180 euro.

Zie ook: Belwijzer Internet + Bellen

Geactualiseerd: woensdag 22 januari 2020

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.