Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

CanalDigitaal nu goedkoopste Alles-in-1 (2 jr)

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Via Totaalwijzer geeft CanalDigitaal deze maand maar liefst 270 euro korting op het Alles-in-1 Basis pakket. Tot 1 december kost dit abonnement slechts een tientje per maand in plaats van 40 euro. CanalDigitaal is hiermee de goedkoopste aanbieder van HDTV met internet en bellen voor een 2-jarig contract.

Tijdelijk tot 435 euro korting: alleen via Totaalwijzer
Ook op de andere Alles in 1 pakketten geeft de satellietaanbieder hoge exclusieve actiekortingen. Afhankelijk van het pakket kan de korting oplopen tot 75 procent op uw factuur. Zo kost het Familie pakket tijdelijk 11,50 euro in plaats van 44,95 per maand en voor Alles in 1 Entertainment betaalt u tot 1 november 13,99 in plaats van 54,95 euro. Het duurste Top pakket kost de eerste acht maanden geen 72,50 maar 18,50 per maand.

De actie loopt tot 1 april a.s. en is verkrijgbaar via Totaalwijzer.

Meer info en bestel: 
Alles in 1 Basis - Familie - Entertainment - Top 

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.