Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Casema begroet bijna 500.000ste internetabonnee

Leestijd: 2 minuten

Casema doorbreekt nog voor het einde van deze maand de grens van een half miljoen internetabonnees. Dit betekent dat meer dan één op de drie huishoudens in het Casema-verzorgingsgebied gebruik maakt van internet via de kabel.

Om dit heugelijke feit te vieren kan de 500.000ste abonnee meteen weer vertrekken. Hij of zij krijgt namelijk een cruise voor twee personen naar een exotische bestemming aangeboden.

Casema startte eind 1997 met de verkoop van internet via de kabel. Er was destijds nauwelijks ervaring met internet via de kabel en de techniek stond nog in de kinderschoenen. Begin 1999 was er slechts één internetproduct waar 10.000 abonnees gebruik van maakten. In juni 2005 bereikte Casema de mijlpaal van 300.000 breedband internetabonnees via haar netwerk. Precies twee jaar later zijn er dus 200.000 abonnees bijgekomen.

“Wederom een enorme mijlpaal, zeker als je kijkt naar de grote concurrentie op de breedbandmarkt,” zo erkent Erwin Rensen, senior marketingmanager. “We leveren een betrouwbaar en goed product dat niet alleen door onze klanten, maar ook door de Consumentenbond als goed wordt gewaardeerd. Het is bijzonder om te concluderen dat ieder derde buurman in ons gebied een internetverbinding heeft via de kabel." Naar zijn verwachting heeft volgend jaar de helft van de abonnees breedband internet van Casema.

Om kans te maken op de cruise kunnen nieuwe Casema-abonnees zich hier aanmelden voor één van de internetabonnementen.

Vergelijk de internet + bellen + digitale tv abonnementen op TOTAALWIJZER

Geactualiseerd: vrijdag 15 juni 2007
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.