Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Casema het voordeligst met 3-in-1

Leestijd: 2 minuten

Casema is de voordeligste aanbieder met triple play ( telefonie, internet en digitale televisie via één bedrijf).

Dat blijkt uit de prijspeiling van de Digitale Consument van november/december 2005. Casema komt als aanbieder van de goedkoopste 3-in-1 en en 2-in-1 pakketten als goedkoopste uit de bus.

Telefonie, internet en digitale televisie
In het onderzoek van de Consumentenbond bleef Casema zestien verschillende aanbieders van kabel en ADSL voor, waaronder KPN, Scarlet en Versatel. Voor elk type beller had Casema het voordeligste aanbod.

Breedbandinternet en digitale televisie
Ook hier kwam Casema als goedkoopste uit de bus

Breedbandinternet en bellen
Casema is volgens de Consumentenbond ook in deze categorie de voordeligste aanbieder, maar merkt op dat de snelheid van het internetabonnement slechts 80 kbit is en dat is traag! Sterker nog, dat is geen breedband. Wie niet alleen op prijs, maar ook op snelheid let, is als weinigbeller het beste uit met Two4One van Fiberworld (alleen te bestellen via Internetten.nl), gevolgd door UPC.

Alleen bellen
De onderzoekers beweren dat de weinigbeller het goedkoopst uit is bij UPC gevolgd door Casema. Beide stellen de voorwaarde dat men analoge tv heeft, waarvan de Digitale Consument de abonnementskosten niet meeberekend heeft.

Casema geeft zelf aan dat enkele maanden na de introductie al meer dan 50.000 klanten bellen via de kabel van Casema. Overstappen naar digitale telefonie is geheel kosteloos en Casema regelt alles voor de klant. Vanaf 17 november men ook heel eenvoudig zelf telefonie thuis installeren, aldus de kabelaar.

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie