Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Combipakketten internet het populairst

Leestijd: 2 minuten

Een kwart van de Nederlandse huishoudens heeft momenteel een combinatiepakket van internet, bellen en televisie bij dezelfde aanbieder. Dat is drie keer zoveel als drie jaar geleden. Mensen met een drie-in-één pakket zijn het meest tevreden over hun abonnement. Dit  blijkt uit onderzoek dat TNS NIPO namens kabelbedrijf UPC uitvoerde.

Internet+Bellen+TV
Het aantal consumenten dat slechts één dienst per aanbieder afneemt, daalde in dezelfde periode van bijna 60 naar 34 procent. Mensen met een drie-in-één pakket zijn het meest tevreden over hun abonnement. In 2005 nam nog maar zeven procent van de huishoudens internet, telefonie en televisie af bij één provider. Anno 2008 is dat percentage gegroeid naar 24 procent. 

Internet+Bellen
Ook twee-in-één pakketten mogen zich verheugen in groeiende populariteit: in 2007 nam 42 procent van de huishoudens twee van deze diensten af bij één aanbieder. In 2005 was dat nog 35 procent.
Tip: TOP 5 internet+bellen

Keuze vooral gebaseerd op prijs
Mensen met een drie-in-één pakket zijn het meest tevreden over hun abonnementen voor internet, telefonie en televisie. Hun keuze om alles af te nemen bij één aanbieder is vooral gebaseerd op de prijs.
Tip: Totaalwijzer.nl voor de goedkoopste drie-in-één pakketten 

Overstaphulp
De helft van de mensen zonder pakket heeft het wel eens overwogen maar toch besloten om het niet te doen. De belangrijkste redenen daarvoor zijn angst voor mindere kwaliteit van geleverde diensten, tevredenheid met de huidige aanbieders en het idee dat overstappen veel gedoe met zich meebrengt.

Tip: Met de Internetten.nl Overstaphulp  is het een koud kunstje! U kunt overstappen op totaalpakketten van ADSL providers of kabelproviders, afhankelijkheid van de beschikbaarheid. Voorbeelden zijn HetNet, UPC, @Home, Casema, Tele2, Alice, Telfort.

Vergelijk drie-in-één of twee-in-één pakketten op TOTAALWIJZER - INTERNETTEN.NL - DIGITELEVISIE.NL

Geactualiseerd: vrijdag 11 april 2008
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.