Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

CompuServe lanceert internetbellen

Leestijd: 1 minuut

CompuServe heeft internetbellen via ADSL gelanceerd. Deze vorm van bellen wordt ook wel Voice over IP of Voip genoemd. Er worden twee opties aangeboden: CompuServe Telefonie Basis en CompuServe Telefonie Totaal. Wie CompuServe ADSL heeft, kan zich aanmelden voor CompuServe Telefonie Basis of Totaal.

Bij Telefonie Basis betaalt men vijf euro per maand bovenop het ADSL-abonnement. De klant behoudt het huidige KPN-nummer en krijgt een extra nummer van CompuServe. Bellen naar vaste nummers in Nederland is gratis, er zijn geen eenmalige kosten, en er wordt een gratis multi-pc-modem aangeboden. Nummerweergave en voicemail is gratis. 

Bij Telefonie Totaal betaalt men € 14,95 per maand bovenop het ADSL-abonnement. Ook bij dit abonnement is een gratis multi-pc-modem. De eenmalige kosten voor het meenemen van het nummer naar CompuServe bedragen € 29,95. Met het opzeggen van KPN BelBasis wordt € 18,16 per maand bespaard. Aangezien KPN aan CompuServe maandelijks tien euro netwerkkosten berekent, worden deze aan de klant doorberekend. 

ADSL en VoIP pakketten worden vanaf € 14,95 aangeboden bij een snelheid van 2048/830 Kbps, een 5120/830 Kbps VoIP en ADSL pakket kost € 29,95 per maand en een 8064/830 Kbps en VoIP pakket kost € 34,95 per maand.

Meer informatie en aanmelden: CompuServe ADSL + telefonie

Geactualiseerd: maandag 15 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie