Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Concepts ICT neemt ADSL!Totaal over

door Jeanet Woldring

Vanaf deze week is het niet meer mogelijk om internetabonnementen bij ADSLl!Totaal te bestellen. Concepts ICT heeft deze volledig overgenomen. De huidige ADSL!Totaal klanten worden omgezet naar Concepts ICT.

Huismerk van Computer!Totaal
 ADSL!Totaal was het huismerk van computerblad  Computer!Totaal en werd aangeboden in samenwerking met BBned en Concepts ICT. Bij een ADSL abonnement tot 20 Mbit voor 19,50 euro per maand kreeg je een modem-router en een jaarabonnement op het computerblad gratis. Voordelig bellen via internet kon je erbij nemen voor 5 euro extra en voor een tientje extra was het mogelijk gratis te bellen naar vaste nummers in Nederland.

Concepts ICT voordeliger
Bij Concepts ICT betaalt u voor hetzelfde ADSL abonnement 19,95 euro per maand. U krijgt er weliswaar geen computerblad bij maar wel 5 maanden 50 procent korting. Dat wil zeggen de eerste 5 maanden betaalt u een tientje per maand. Ook hier is het mogelijk voor 5 of 10 euro telefonie erbij te nemen. De actie loopt tot 2 december.

Concepts ICT is een van de oudste ADSL providers die zich de laatste tijd steeds meer op glasvezel richt. Zoals gemeld wil KPN de provider overnemen om haar positie op de glasvezelmarkt te versterken. Dit moet nog goedgekeurd worden door de NMa.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie