Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Concepts ICT neemt ADSL!Totaal over

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vanaf deze week is het niet meer mogelijk om internetabonnementen bij ADSLl!Totaal te bestellen. Concepts ICT heeft deze volledig overgenomen. De huidige ADSL!Totaal klanten worden omgezet naar Concepts ICT.

Huismerk van Computer!Totaal
 ADSL!Totaal was het huismerk van computerblad  Computer!Totaal en werd aangeboden in samenwerking met BBned en Concepts ICT. Bij een ADSL abonnement tot 20 Mbit voor 19,50 euro per maand kreeg je een modem-router en een jaarabonnement op het computerblad gratis. Voordelig bellen via internet kon je erbij nemen voor 5 euro extra en voor een tientje extra was het mogelijk gratis te bellen naar vaste nummers in Nederland.

Concepts ICT voordeliger
Bij Concepts ICT betaalt u voor hetzelfde ADSL abonnement 19,95 euro per maand. U krijgt er weliswaar geen computerblad bij maar wel 5 maanden 50 procent korting. Dat wil zeggen de eerste 5 maanden betaalt u een tientje per maand. Ook hier is het mogelijk voor 5 of 10 euro telefonie erbij te nemen. De actie loopt tot 2 december.

Concepts ICT is een van de oudste ADSL providers die zich de laatste tijd steeds meer op glasvezel richt. Zoals gemeld wil KPN de provider overnemen om haar positie op de glasvezelmarkt te versterken. Dit moet nog goedgekeurd worden door de NMa.

Geactualiseerd: vrijdag 24 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.