Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

ConsuWijzer waarschuwt voor Windows XP

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

ConsuWijzer wijst consumenten op de herhaalde waarschuwingen van de overheid, politie, banken en Microsoft om te stoppen met het werken met Windows XP. Vanaf 8 april stopt Microsoft namelijk met het ‘updaten’ van dit besturingsprogramma voor computers. Je ontvangt dan geen automatische beveiligingsupdates meer. Dat heeft onder meer gevolgen voor de bescherming van je persoonlijke gegevens. Hierdoor loop je extra risico.

Veiligheid en privacy in gevaar

Consumenten die blijven werken met XP brengen zowel hun eigen veiligheid en privacy in gevaar, als die van anderen. ConsuWijzer is het consumentenloket van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De toezichthouder die onder andere toezicht houdt op regels rondom veilig internetten.

Geactualiseerd: dinsdag 16 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie