Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

De Breedbandportal van KPN stopt ermee

Leestijd: 2 minuten

KPN stopt met de breedbandportal. Per 1 januari 2005 wordt de stekker eruit gehaald. Sommige diensten die nu nog op de breedbandportal staan zullen worden voortgezet op Planet Internet.

KPN gaat zich nu verder ontwikkelen op andere gebieden zoals Digitale TV, zo staat in het nieuwsbericht.

Reden dat er gestopt wordt is volgens KPN dat de breedbandportal  aan de doelstelling heeft voldaan. Het doel was om Nederland te laten ervaren wat je allemaal kunt doen met ADSL van KPN. Dit zou gelukt zijn.

De breedbandportal van KPN werd vorig jaar november gelanceerd. De site bood alle breedbandgebruikers van KPN toegang tot verschillende gratis en betaalde diensten zoals films, spelletjes (spelend leren), televisie, muziek, educatie en webtools. Abonnees die van KPN ADSL afnemen (lite, basic en extra) kregen via de breedbandportal ook extra voordeel op betaalde diensten en hebben toegang tot exclusieve breedbanddiensten.

Grote successen van de portal waren volgens KPN ondermeer de online films 'Movies On Demand' , de introductie van Videomail en de live uitzendingen van de Olympische Spelen in Athene.

Na 1 januari 2005 kan men nog wel gebruik maken van de Movies On Demand dienst. Met deze dienst kunnen leden online speelfilms bestellen  en direct (d.w.z. 24 uur lang) bekijken op PC of laptop. Men betaalt  (Pay per View) tussen de twee en vijf euro voor de films die bekeken worden. Het bedrag per bekeken film wordt via de normale telefoonrekening afgeschreven. Niet-leden kunnen overigens ook kijken, maar betalen dan 30% meer per film. Het laatste halfjaar bood KPN elke maand één gratis film aan voor degenen die in het bezit zijn van een ADSL-aansluiting van KPN.

Internetters die nog geen breedbandverbinding van KPN hebben of willen overstappen kunnen zich hier online aanmelden voor de goedkoopste breedbandvariant* (Direct ADSL Go) en tot 31 december van een aantrekkelijke actie-aanbieding gebruikmaken.  

Geactualiseerd: dinsdag 16 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie