Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Decemberacties internet, bellen en tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Voor de dure decembermaand hebben we de allervoordeligste aanbiedingen van Nederland voor Internet, Bellen en TV op een rijtje gezet. In deze feestmaand kunnen we best wat voordeeltjes gebruiken. Goed nieuws daarom voor ieder die op zoek is naar een nieuw abonnement. Zowel Ziggo,  UPC als CanalDigitaal stunten met prijzen en cadeautjes die ze enkel weggeven als u via deze vergelijkingssite overstapt! Daarnaast biedt Telfort sinds 5 december Alles-in-1 met het hele jaar vast voordeel.

Goedkoopste Internetabonnement
De ADSL aanbieders zijn nog steeds het voordeligst, zelfs als u al een kabeltv abonnement heeft. T-Mobile Online staat voor de vierde maand als goedkoopste in de TOP 5, maar wordt sinds 5 december niet meer op de voet gevolgd door Telfort. Dat komt omdat deze provider de pakketten aangepast heeft in verband met de komst van Interactieve TV. Daardoor komt T-Mobile nu óók op de tweede en vierde plaats en Telfort op vijf. Er precies tussenin staat Scarlet.

Goedkoopste Internet+Bellen abonnement
T-Mobile Online en Scarlet staan eveneens in de TOP 5 Internet+Bellen. Nog steeds is Scarlet de voordeligste. De eerste drie maanden betaalt u 12,50 euro per maand, daarna 24,95 euro. Er zijn geen aansluitkosten en de actie is verlengd tot eind december. 

Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+ HDTV
Voor het eerst sinds lange tijd zijn er grote wijzigingen in de TOP 5 dankzij Ziggo en Telfort. Nog steeds heeft Tele2 de beste deal met het voordeligste 3-in-1 pakket van Nederland. De prijsvechter staat nog steeds met vlag en wimpel bovenaan. Met dit pakket bespaart u tot honderden euro's per jaar. 

Vanwege de introductie van het Alles-in1 pakket van Telfort, dat sinds maandag 5 december te bestellen is, staat de provider gelijk op de tweede plek in de TOP 5. In het pakket zit internet, vast bellen en Interactieve TV voor 36 euro per maand. Opgemerkt moet worden dat Telfort pas in het tweede kwartaal van 2012 zenders in HD-kwaliteit aan gaat bieden in het basispakket.
 
Alleen via deze site:
Dankzij een exclusieve actie van Ziggo Alles-in-1 Basis* staat dit pakket nu op de derde plek! U krijgt de hoge korting alleen als u zich aanmeldt via deze site. Woont u in het verspreidingsgebied van kabelbedrijf UPC dan kunt u eveneens profiteren van een exclusieve online actie waarbij u 3 maanden gratis Film1 krijgt. Ook hier geldt: alleen via deze site.

KPN Voordeelpakket is gedaald naar de vierde plek. Voor een soortgelijk pakket als dat van Telfort betaalt u circa 40 euro meer, terwijl CanalDigitaal op de vijfde plek staat.

Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+ Basis TV
Gaat u voor de allervoordeligste combinatie van internet, bellen en tv en hoeft u geen pakket waarbij u televisie in H(igh) D(efinition) kunt kijken, dan is Scarlet Family nog steeds de beste keus. Voor 30 euro per maand krijgt u onder meer 23 digitale tv zenders (Digitenne). Ook de rest van deze TOP 5 is onveranderd gebleven.

Conclusie: wat 3-in-1 pakketten betreft is er nu voor ieder wat wils! Zowel mensen die tv via de kabel, via ADSL of via satelliet willen kijken, komen aan hun trekken met voordelige pakketten.

Niet elk abonnement is op ieder adres leverbaar. Door uw postcode in te vullen, kunt u controleren welk pakket beschikbaar is op uw adres. Dat kan via de Belwijzer Internet+Bellen op Bellen.com, via de postcodecheck op Internetten.nl of via Totaalwijzer.

* update: zes maanden korting geldt niet i.c.m. korting op HD-ontvanger

Geactualiseerd: dinsdag 16 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.