Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Delta breidt pilot WifiSpots uit in Zeeland

door Jeanet Woldring

Net als Ziggo en UPC gaat Delta WifiSpots stapsgewijs uitrollen in haar verzorgingsgebied. Hiermee kunnen internetabonnees gratis en onbeperkt draadloos internetten. Afgelopen zomer startte de Zeeuwse energie- en multimedia aanbieder met het beschikbaar stellen van WifiSpots in Vlissingen. Naar aanleiding van deze proef heeft Delta besloten de pilot stapsgewijs verder uit te breiden in Zeeland.

WifiSpots netwerk

Alle Wifi-modems van internetklanten van Delta vormen samen het Zeeuwse WifiSpots netwerk. Hiermee worden klanten zelf gastheer of gastvrouw van een WifiSpot. Andere internetklanten van Delta kunnen hier gebruik van maken.

WifiSpots in heel Zeeland

Op 21 november start de uitrol naar de rest van de internetklanten van Delta. Klanten ontvangen ruim van te voren informatie. Ze kunnen zelf bepalen of ze wel of niet willen deelnemen aan het netwerk.

Privacy en snelheid

Delta geeft aan dat de privacy en internetsnelheid van de gastheer of gastvrouw gewaarborgd zijn. Het WifiSpots netwerk is namelijk gescheiden van de privéverbinding. De ‘openbare’ Wifi-verbinding wordt standaard beschikbaar gesteld voor gebruik door andere klanten. Wanneer eigenaren van een Wifi-modem geen onderdeel willen uitmaken van het WifiSpots netwerk, kunnen zij dit bij Delta aangeven. Zij kunnen dan zelf ook geen gebruik maken van WifiSpots.

WifiSpots UPC en Ziggo

Op dit moment is het niet mogelijk om gebruik te maken van de WifiSpots van UPC en Ziggo. Wel geeft Delta aan eventuele mogelijkheden te bekijken om haar WifiSpotsnetwerk uit te breiden naar het gebied van deze kabelaars.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie