Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Delta gaat met T-Mobile quad play aanbieden

door Anniek Kruijer Leestijd: 1 minuut

tmobile-delta.jpgDelta gaat met T-Mobile samenwerken om quad play diensten aan te bieden. Delta levert via het Zeeuwse kabelnetwerk vaste telefonie, internet en televisie. Daar komt vanaf 1 september mobiel bellen en mobiel internetten bij. Door het combineren van producten ontvangen klanten een korting.

Kosteloos overstappen en korting

In maart kondigde de kabelaar aan het contract met KPN niet langer te verlengen. Mobiele klanten van Delta zien binnenkort een overstapaanbod verschijnen. Klanten kunnen kosteloos overstappen naar T-Mobile en ontvangen bovendien vijf euro per maand korting op het mobiele abonnement. Overige klanten worden later dit jaar geïnformeerd.  

Delta's huidige aanbod op het gebied van mobiel bellen en internetten, bekend onder de naam Delta Mobiel, verdwijnt. De contracten, service en correspondentie verlopen nu via T-Mobile. De overige diensten blijven ongewijzigd. Een aanbod voor zakelijke klanten van Delta is in ontwikkeling.

Wie bieden nog meer quad play? 

KPN, Telfort, Vodafone, Ziggo en Tele2 bieden ook quad play producten. Welke kortingen krijg je bij deze aanbieders? 

Geactualiseerd: dinsdag 16 juni 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.