Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Deze zomer gratis draadloos internetten

Leestijd: 2 minuten

Abonnees van XS4ALL kunnen deze zomer gratis en onbeperkt draadloos internetten op hotspots van KPN. Op meer dan 900 locaties zijn deze draadloze toegangspunten te vinden. Hierdoor kunnen zij met een laptop of PDA met WiFi kaart ook buitenshuis e-mailen, surfen en bellen via internet.

In de zomermaanden is er volgens XS4ALL geen enkele reden meer om thuis of op kantoor te blijven zitten. In juni, juli en augustus 2007 kunnen abonnees van XS4ALL onbeperkt gebruik maken van de vele hotspots van KPN in heel Nederland. Deze hotspots zijn te vinden op ruim 900 locaties, zoals treinstations, recreatieparken, tankstations en horecagelegenheden. Hier vindt u een overzicht van de locaties.

Vrijheid en gemak
XS4ALL wil haar abonnees graag de vrijheid en het gemak van draadloos internet via WiFi door heel Nederland laten ervaren. Dankzij deze actie kan dat nu vrij eenvoudig. Op talloze locaties kunnen XS4ALL-abonnees hierdoor e-mailen, surfen en bellen via internet (VoIP). Normaliter kunnen zij al één uur per week gratis gebruikmaken van hotspots. De hotspots op Schiphol hebben overigens een uitzonderingspositie, deze vallen niet onder de actie.

Veiligheid
Om het draadloos internetten veilig te maken heeft moederbedrijf KPN diverse maatregelen getroffen. Zo zijn de handelingen op de inlogpagina beveiligd, alsmede de transacties via creditcard. De draadloze verbinding tussen laptop en de hotspot is echter niet beveiligd. Aangeraden wordt daarvoor een beschikbaar gesteld programma te downloaden.

Abonnement onbeperkt internetten via hotspots
Na de drie maanden gaat het gratis uur weer in voor XS4ALL abonnees. Wie onbeperkt wil blijven internetten op deze manier, kan een abonnement nemen op de hotspots van KPN voor dertig euro per maand. Dit is inclusief het gebruik van de hotspots op Schiphol én de hotspots van T-Mobile*.  ADSL klanten van KPN's andere dochter zijn overigens goedkoper uit voor draadloos internet via WiFi. Planet Internet klanten kunnen namelijk voor twintig euro per maand een abonnement nemen; Comfort abonnees krijgen elke maand 4 uur gratis toegang.

* Omgekeerd kunnen Mobiel Internet abonnees van T-Mobile ook inloggen op de hotspots van KPN.

Meer informatie en online aanmelden voor XS4ALL ADSL en Planet Internet

Geactualiseerd: vrijdag 8 juni 2007
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.